Cabecera Body Spray de Citronela

Body Spray de Citronel·la de Mercadona

26 de juny de 2023

Prepara l'arribada de l'estiu amb una fragància fresca, alegre i amb molta vitalitat. El Body Spray de Citronel·la t'envoltarà amb una suau boira d'acords cítrics que t'omplirà d'energia. Descobrix-lo ja en la Perfumeria de Mercadona.

S'acosta l'estiu i pugen les temperatures. Si busques una fragància fresca per als dies de calor, ja tens disponible en la Perfumeria de Mercadona el Body Spray de Citronel·la Deliplus. Una atractiva fragància corporal alegre, intensa i amb molta personalitat. T'atrevixes amb ella?

Este esprai corporal és una proposta aromàtica d'aigua perfumada de citronel·la molt refrescant, ideal per als dies calorosos, que incorpora tota la característica aroma cítrica per a perfumar el teu cos i proporcionar-te una sensació agradable de frescor durant tot el dia.

Si t'agrada esta fragància i et seduïx l'energia tan especial que transmet, el Body Spray de Citronel·la de Mercadona és el millor aliat per a combatre eixos dies tan calorosos que s'acosten i refrescar la teua pell.

Visita la teua botiga Mercadona més pròxima, descobrix esta nova fragància per a esprai corporal de citronel·la i envolta't en una refrescant boira perfumada!

Altres recomanacions

Si vols conéixer altres aromes per a l'estiu, prova els Body Sprays Deliplus, perfectes per a refrescar-te amb les altes temperatures.

A més, tenim la col·lecció Monoï, amb productes corporals i capil·lars i una fragància ideal per a l'època estival.