Bañadores Desechables Deliplus

Banyadors d'un sol ús Deliplus, l'aliat perfecte per a l'estiu

20 de juny de 2017

Ara que el teu bebè comença a gaudir del mar o de la piscina, pots fer que vaja més còmode amb els Banyadors d'un sol ús Deliplus, la protecció ideal perquè gaudisca de l'estiu sense incomoditats.

Banyadors d'un sol ús Deliplus: L'opció més còmoda per a tu i per al teu bebè

Els banyadors d'un sol ús Deliplus estan pensats per a utilitzar-se tant en la platja com en la piscina. Serveixen per a evitar les fugues de caquetes dins de l'aigua.

A més, aquests bolquers d'un sol ús compten amb un teixit suau i transpirable, molt confortables per a la delicada pell del bebè. I, al contrari que els bolquers tradicionals, no s'unflen en l'aigua, per la qual cosa els xicotets poden divertir-se i passar una estona agradable sense sentir-se incòmodes.

No obstant açò, aquests bolquers d'un sol ús no serveixen per a absorbir pipi, per la qual cosa et recomanem utilitzar-los únicament durant el temps de platja o piscina i després llançar-los al fem.

Per a utilitzar correctament els Banyadors d'un sol ús Deliplus, segueix aquests passos:

  1. Posa el banyador d'un sol ús al teu bebè abans d'entrar en l'aigua.
  2. Quan acabe el bany, per a rebutjar-lo, trenca el vestit de bany pels laterals.
  3. El banyador d'un sol ús Deliplus s'ha de llançar al fem. Mai al vàter.

Banyadors d'un sol ús Deliplus disponibles a Mercadona

Trobaràs els banyadors d'un sol ús Deliplus a tots els establiments Mercadona. Estan disponibles en dos formats:

  • Banyadors d’un sol ús Deliplus talla S (de 6 a 11 Kg.)
  • Banyadors d’un sol ús Deliplus talla M (de 9 a 16 Kg.)

Els Banyadors d'un sol ús Deliplus són unisex, per la qual cosa són útils per a tots els bebès. Cada paquet té 6 banyadors individuals, tots ells amb un estil estiuenc i divertits dibuixos d'animals que li encantaran al teu bebè.

A més, les bosses amb els Banyadors d'un sol ús Deliplus són molt pràctiques de transportar. Tenen un sistema d'obertura fàcil amb el qual podràs obrir i tancar la bossa les vegades que necessites.

Aquest estiu, tot a l'aigua amb els Banyadors 'un sol ús Deliplus!

Altres recomanacions

Després d’ un esgotador dia a la platja o a la piscina, res millor amb el que recuperar forces que les noves Farinetes de Cereals Naturbalance de Mercadona, aliment disponible en quatre varietats que ajudarà el teu bebè a créixer fort i sa.