Snacks de premios para perros Compy

Snacks de Compy per a premiar el teu gos

26 de desembre de 2023

El nostre gos es mereix el millor. Sempre és ací, esperant que arribem a casa per a rebre'ns alegrement. És part de la família i li agrada jugar amb nosaltres, descansar al nostre costat i disfrutar d'un snack en companyia.

En la gamma Compy, marca exclusiva de Mercadona, a més de pinsos, també pots trobar una gran varietat de snacks per als gossos més exigents i capritxosos.

Els snacks de Compy són molt més que un complement en la seua alimentació. Compartir cada dia una llepolia amb el gos ens permet tindre més complicitat amb ell, ens ajuda a educar-lo si li l'oferim com a recompensa i fa més entretinguts i exquisits els moments en què estem amb ell, tant a casa com a l'aire lliure.

Per això t'animem a compartir amb el gos un snack per a premiar la seua fidelitat. Pots anar variant per a sorprendre'l en cada ocasió, depenent de la raça i l'edat.

Quan i com premiar el teu gos?

Texto 6 Imagen Snacks Perros

Si es pretén educar, és convenient donar estes recompenses al gos amb una finalitat. No passa res si li oferim una llepolia de tant en tant sense motiu aparent, tot i que és molt important seguir la guia d'alimentació per a cada grandària de gos indicada en la part posterior de l'envàs.

Estos aliments s'utilitzen moltes vegades en programes d'ensinistrament i sempre s'han d'utilitzar amb rigor i eficiència. L'animal ha d'entendre per quina acció se l'està premiant, de manera que cal fer-ho de manera directa i molt concreta, sense abusar de les recompenses, ja que es tracta d'un aliment complementari.

Un premi s'usa com a reforç positiu per a la mascota en casos com estos:

  • Si estem entrenant el gos en alguna activitat, com asseure's, donar la pota, etc.
  • Si volem que es comporte millor. Per exemple, fomentar que es porte bé a l'hora del bany, que no es llance al plat a menjar abans que el deixem a terra, etc.
  • En el cas de cadells que estan aprenent a fer les seues necessitats al carrer.
  • Etc.

A més, podem aportar snacks amb diferents funcionalitats com, per exemple, afavorir la higiene dental i ajudar a mantindre un alé fresc.

Tipus de premis no aptes per al consum animal

Cal evitar els dolços i el xocolate, que són perjudicials per a la seua salut. També es desaconsellen els ossos de pollastre, ja que es poden astellar i provocar problemes clavant-se tant en la boca com en el tracte digestiu de l'animal.

Texto 7 Imagen Snacks Perros

Una recomanació important: les recompenses han d'anar acompanyades sempre d'expressions d'afecte i estima per a contribuir al reforç positiu. Als gossos no sempre se'ls ensenya amb premis. Per això, és important acompanyar-los amb carícies, un to de veu amable, un alt grau de complicitat, passar temps amb ells, etc.

Divertits i saborosos snacks de Compy per a gossos adults

Compy Cors

Compy Corazones de Mercadona

Si vols enamorar de veritat el teu gos, oferix-li deliciosos mossets tendres i sucosos amb forma de cor elaborats amb pollastre fresc. Ajuden a reforçar el sistema immunitari.

Ideals per a gossos amb dentadura sensible o per a gossos acostumats al menjar humit.

Apte per a gossos adults de raça xicoteta, mitjana o gran.

Envàs: 350 grams.

Compy Palets

Compy Palitos de Mercadona

Estos divertits snacks amb forma de palet contenen ingredients per a la cuidar el pèl i també per al benestar intestinal. A més, estan enriquits amb vitamines.

Apte per a gossos adults de raça xicoteta, mitjana o gran.

Envàs: 200 grams.

Compy Delícies Sabor Bacon

Delicias sabor bacon de Mercadona

Delicioses tires amb sabor de béicon amb ingredients que ajuden a cuidar el pèl i al correcte funcionament del cor i de la vista.

Indicat per a gossos adults de raça xicoteta, mitjana o gran.

Envàs: 150 grams.

Compy Stick Dental

Compy Stick Dental de Mercadona

Indicat per a gossos adults de raça mitjana o gran, afavorix la higiene dental.

Gràcies als seus ingredients actius i a l'efecte físic que produïx la forma i la textura de l'estic, ajuda a controlar la formació de la placa i la tosca dental, i contribuïx a proporcionar un alé fresc.

A més, és baix en greix i sense sucres afegits.

Envàs: 208 grams.

Compy Mini Stick Dental

Compy Mini Stick Dental de Mercadona

Indicat per a gossos adults de raça xicoteta, afavorix la higiene dental.

Gràcies als seus ingredients actius i a l'efecte físic que produïx la forma i la textura de l'estic, ajuda a controlar la formació de la placa i la tosca dental, i contribuïx a proporcionar un alé fresc.

A més, és baix en greix i sense sucres afegits.

Envàs: 250 grams.

Divertits i saborosos snacks de Compy per a cadells de totes les races i per a adults de races xicotetes

Compy Snacks Júnior

Compy Snacks Júnior de Mercadona

Este snack bla i fàcilment masticable està indicat per a cadells de totes les races a partir dels 3 mesos d'edat i també per a gossos adults de races xicotetes.

Els seus ingredients ajuden a cuidar el pèl i contribuïxen al benestar intestinal.

Envàs: 125 grams.

Altres recomanacions

Informa't amb més detall sobre la qualitat del pinso Compy.

Saps com alimentar el teu gos segons la seua grandària? Aprén a donar-li l'alimentació correcta.

Et contem, també, com incloure aliment humit per a la teua mascota.