Mercadona Perros

Beneficis de l'aportació de prebiòtics en el pinso Compy per a gossos

05 de setembre de 2016

L'intestí és l'òrgan immunològic més gran de l'organisme, de fet, una gran part de les cèl·lules que participen en les defenses naturals es troben al llarg del tracte digestiu. Per aquesta raó, un sistema digestiu saludable contribueix a un sistema immunitari reforçat.

Una bona alimentació basada en nutrients d'alta qualitat i la presència de prebiòtics en l'aliment, com la que ofereix el pinso Compy per a gossos, ajuda al bon funcionament de les defenses de l'organisme de la teua mascota.

Prebióticos en el pienso Compy para perrosPrebiòtics en el pinso Compy per a gossos

Què són els prebiòtics i quins són els seus beneficis?

Els prebiòtics, presents en el pinso Compy per a gossos són compostos que ajuden a estimular selectivament el creixement o activitat de bacteris beneficiosos en el còlon, actuant com a aliment per a elles.

Una de les principals funcions de l'intestí és l'absorció dels nutrients presents en l'aliment, per la qual cosa la presència de prebiòtics afavoreix la digestió i absorció de nutrients, afavoreix el sistema immunològic, i ajuda a minimitzar els processos diarreics.

A més, durant l'embaràs o lactància de la teua mascota, els prebiòtics ajuden a una protecció immunològica millorada dels cadells a través del calostre i de la llet.

Prebiòtics més comuns

Els prebiòtics més utilitzats per a gossos són els manano-oligosacàrids (MOS), β-glucans i fructooligosacàrids (FOS):

  • Els β-glucans reforcen les defenses de l'organisme activant les cèl·lules clau del sistema immune, actuant contra diferents patògens en els primers moments de la infecció. Tot açò es tradueix en un major confort intestinal i un sistema digestiu saludable i efectiu.
  • Els MOS capturen els bacteris patògens causants de trastorns digestius, facilitant la seua eliminació a través dels excrements, la qual cosa afavoreix el desenvolupament dels bacteris naturals (bifidobacteris i lactobacils).
  • Els FOS són un tipus de fibra soluble que afavoreix el creixement de bacteris beneficiosos de l'intestí gros (lactobacilus o bifidobacterias), ajudant a la inhibició de bacteris patògens com Escherichia coli o Shigellao Samonella.


Per tant, amb la incorporació de prebiòtics en el pinso Compy per a gossos, s'ajuda a mantenir una flora intestinal equilibrada, la qual cosa es traduirà en un sistema digestiu més saludable i efectiu, i en conseqüència, en un sistema immunològic més eficient.

Altres Recomanacions

Si vols conèixer la varietat que tenim de pinsos per a gos de Mercadona, et recomanem la lectura d'aquest article.

Et convidem també a conèixer quins són els processos de fabricació dels pinsos Compy i els controls de qualitat del pinso de Mercadona.