Descobrix les característiques i usos del nostre Esborrador màgic per a netejar la casa.

Esborrador màgic: potent netejador contra taques difícils, fregaments i molt més

22 de setembre de 2022

Creus que hi ha taques impossibles de netejar? Això és perquè encara no utilitzes el nostre Esborrador màgic. És un producte molt útil, pràctic i polivalent per a netejar diferents superfícies de la casa.

L'Esborrador màgic elimina de manera fàcil i ràpida les taques i fregaments de parets, portes, rodapeus i una infinitat de superfícies. Vols aprendre a usar-lo?

Característiques de l'Esborrador màgic

L'Esborrador màgic és un fregall especial. Està compost per una cara A, de color blanc i una cara B de color roig. Amb la part blanca eliminem la brutícia més difícil i amb la part roja retirem possibles residus.

Características del Borrador mágico de Mercadona

Instruccions d'ús

El primer pas serà humitejar l'esborrador màgic amb aigua abundant i escórrer-lo bé fins que no degote. Després, fregarem suaument, amb la cara blanca, la superfície que volem netejar. Una vegada neta la superfície, retirarem amb l'esponja roja els possibles residus que hagen pogut quedar.

Recorda fer una prova en una xicoteta superfície abans d'utilitzar-lo. No es recomana usar-lo en superfícies molt delicades, com pantalles de televisió, mobles de fusta amb vernís o vitroceràmica.

Quines utilitats té l'Esborrador màgic?

L'Esborrador màgic és un producte molt versàtil que permet multitud d'usos de neteja.

Esborrador màgic per a la tornada a l'escola

Borrador mágico de Mercadona para la vuelta al cole

Ara que estem immersos en la tornada a l'escola i a la rutina, és una opció recomanable per a mantindre la brutícia a ratlla.

  • Parets i portes: si les parets o les portes han sigut víctimes d'una arrancada artística dels més menuts de casa, l'Esborrador màgic s'encarrega de solucionar-ho. Tant fa si són marques de ceres, llapis o retoladors. Utilitza'l també per a netejar qualsevol taca de brutícia, refregades, arrapades, etc.
  • Motxilles: les motxilles poden haver patit bona cosa durant l'estiu i necessiten un bon repàs de cara a la nova temporada. Este és el recurs ideal per a netejar-les fàcilment.
  • Estotjos de llapis: són objectes que acumulen molta brutícia i que necessites tornar a traure per a la tornada a l'escola. L'Esborrador màgic és una excel·lent opció.
  • Sabatilles esportives: la superfície blanca de la goma de la sola i la puntera queda lluenta amb este producte. Només cal fregar amb l'esborrador humitejat i eixugar.

Borrador mágico de Mercadona para limpieza de zapatillas

Esborrador màgic per a la neteja de la casa

Però el seu ús va molt més allà de la tornada a l'escola. Dona un resultat excel·lent en altres superfícies de la casa:

  • Rodapeus i altres zones de pas: estes delicades superfícies, que patixen taques de sabates, rascades de carrets, etc., queden com noves.

Limpieza de rodapiés con Borrador Mágico de Mercadona

  • Taques d'humitat en parets i sostres: les restes de floridura i fongs desapareixen amb el sorprenent efecte màgic d'este producte. S'ha de fregar rentant amb freqüència.
  • Taques en cadires de pell sintètica i sofàs: en estes superfícies, la brutícia s'elimina de manera instantània amb l'Esborrador màgic.
  • Taques en interruptors: les típiques taques de dits que acaben esgrogueint o enfosquint els interruptors ixen a la primera fregant amb este producte.
  • Taulells i juntes de taulells: elimina la brutícia dels taulells i liquida ràpidament les taques de floridura i brutícia que apareixen en les juntes dels taulells.
  • Marques de cremat en la planxa: les marques de la base de la planxa degudes a l'ús continuat desapareixen amb este potent netejador.

Precaucions:

És aconsellable efectuar una prova en una superfície xicoteta, ja que és un producte microabrasiu. No s'ha d'utilitzar en la pell ni en cap part del cos. Mantín-lo fora de l'abast dels xiquets. No s'ha d'ingerir.

Composició:

Espuma de poliuretà i espuma de melamina.

Altres recomanacions

Coneixes les millores de qualitat de la nostra família de Líquid de fregar? Comprova l'eficàcia de la nova fórmula.

Si necessites un llevagreix potent i versàtil, et recomanem el nostre Llevagreix sense espuma, eficaç en qualsevol superfície.

Després de les vacances pot ser que el teu cotxe necessite una bona neteja. Para atenció als nostres consells.