Seguix els nostres consells per a netejar la teua barbacoa i disfrutar de les reunions a l'aire lliure.

Consells per a netejar la teua barbacoa i tindre-la sempre a punt

21 de juny de 2023

Tens la barbacoa preparada per a usar-la? Disfrutar-la és una meravella: diversió a l'aire lliure, preparacions ràpides sense tacar la cuina, sabor i aroma excepcionals, ambient relaxat compartint un aperitiu mentre el foc fa el seu treball… Tot són avantatges!

No obstant això, ja saps que la barbacoa s'ompli de greix i requerix una posada a punt a l'inici de la temporada i un manteniment després d'utilitzar-la. Per tant, fa falta saber netejar-la per a garantir el bon sabor dels aliments i un rendiment perfecte.

Però no et preocupes: la neteja de la barbacoa (a pesar del que pensa molta gent) és senzilla. Si seguixes els nostres consells, podràs disfrutar al màxim de la teua barbacoa. Convida els teus amics, posa't el davantal i encén el foc!

Pas a pas per a netejar la teua barbacoa

Netejar la teua barbacoa mai va ser tan fàcil. Seguix els nostres consells.

1. El primer de tot: posa't uns guants resistents. Per exemple, els de làtex amb l'interior flocat de cotó per a assegurar aïllament i comoditat.

2. Lleva les peces removibles de la barbacoa, com les reixetes o la graella.

3. Lleva bé tot el carbó.

4. Per a netejar les peces fixes: utilitza el nostre Llevagreix sense espuma perfum llima, deixa actuar uns segons i retira'l amb una baieta humida. Tot seguit, eixuga-ho bé amb una altra baieta seca.

5. Per a la graella o reixetes: aplica el Llevagreix sense espuma perfum llima i deixa'l actuar uns segons. Frega amb un fregall fort. Et recomanem el de teixit entrecreuat de fil d'acer inoxidable, molt eficaç amb la brutícia més rebel. Després, renta molt bé davall de l'aixeta i lleva tota la humitat de la graella amb una baieta seca.

Altres recomanacions

Planifica bé la teua barbacoa de carn i tria els productes que més agraden als teus comensals, serà tot un èxit!

Continua la nostra Recepta de barbacoa d'estiu amb carn i verdures.

Descobrix tots els detalls del nostre Llevagreix sense espuma, contra la brutícia més incrustada.