El Paper Higiènic Humit WC Bosque Verde millora la teua higiene diària. Conéixer la diferència entre el Paper Higiènic Humit i les tovalletes és fonamental per a evitar embossaments en les canonades.

Coneixes les diferències entre les tovalletes i el Paper Higiènic Humit WC?

28 de octubre de 2019

Encara que les tovalletes s'assemblen molt al paper higiènic humit WC, no són iguals. Les tovalletes estan fetes amb fibres d'origen natural i altres sintètiques que li aporten resistència i suavitat. En canvi, el paper higiènic WC està elaborat amb fibres cel·lulòsiques d'origen natural que les fan menys resistents i disgregables.

A més, les tovalletes no es desfan, mentre que el paper higiènic humit WC es disgrega fàcilment.

I com podem saber on hem de llançar cada un per al rebuig? La paraula "tovalletes" i el símbol específic imprés en l'envàs ens indiquen que el producte s'ha de llançar a la paperera. En canvi, el paper higiènic humit WC es pot llançar tant a la paperera com al vàter. Recorda: biodegradable no és el mateix que rebutjable pel vàter.

Característiques i tipus de Paper higiènic humit WC Bosque Verde

Pots trobar el Paper higiènic humit WC de Bosque Verde en tres formats i grandàries diferents.

  • Envàs de 100 unitats.
  • Envàs de 15 unitats, més xicotet i manejable. Esta grandària compacta està pensada perquè el portes en la bossa, en el teu cotxe o perquè viatges amb ell amb total comoditat.
  • Pensant en els més xicotets de la casa, s'ha creat el Paper higiènic humit WC infantil Bosque Verde 100 unitats, amb el qual podràs garantir la seua higiene més completa.

El Paper higiènic humit WC Bosque Verde porta àloe vera i camamil·la. Cuida la pell i oferix una sensació agradable d'hidratació, suavitat i frescor, amb un aroma agradable. En l’etiquetatge s'indica, amb claredat, que es pot llançar pel WC, segons la Norma UNE 149002:2019, encara que ets tu qui decidix optar per això o per tirar-lo a una paperera.

El Paper higiènic humit WC està desenvolupat pel proveïdor totaler Ubesol a la província de València.