La neteja del forn pot ser una de les tasques més incòmodes i tedioses de totes les que es poden fer en una cuina.
A tot el món li agrada mantindre net l'interior del forn de la seua cuina, per a evitar la molesta acumulació de greix que després s'incrusta i és molt més difícil d'eliminar. No obstant això, moltes vegades no disposem dels materials adequats ni sabem exactament quines són les millors pautes que cal seguir.
Per tal d'assegurar la neteja correcta de l'interior del forn i mantindre'l sempre en perfecte estat, et donem una sèrie de consells que faran que esta tasca et resulte molt més fàcil a partir d'ara. Només necessitaràs una baieta i el nostre Netejador de forns Bosque Verde.
Guia per a mantindre net l'interior del forn
A continuació t'expliquem com mantindre net l'interior del forn en uns passos senzills:
- En primer lloc, amb el forn apagat i fred, retira les safates i les reixetes.
- Retira la tapa de seguretat del Netejador de forns, pressionant amb força en les pestanyes laterals i agita l'envàs.
- Polvoritza en posició vertical sobre la superfície que vols netejar i evita els ventiladors.
- Introduïx de nou les safates i les reixetes i polvoritza per damunt.
- Deixa actuar depenent del grau de brutícia:
- Greix normal: aproximadament 15 minuts amb el forn fred.
- Greix incrustat: aproximadament 3 hores amb el forn apagat però encara calent (no més de 50º).
- Una vegada haja transcorregut el temps indicat, retira el producte passant una baieta humida fins que se’n vaja completament.
- És convenient assegurar-se que no queden restes d'espuma del producte per a evitar olor en el pròxim ús.
Consells d'ús del Netejador de forns Bosque Verde:
- Es pot usar en forns pirolítics.
- No s'ha d'utilitzar en microones ni forns autonetejables.
- No s'ha d'aplicar en la part exterior del forn, elements elèctrics, d'alumini, calefactors o ventiladors, ja que poden aparéixer fums.
Altres recomanacions
Saps com netejar la llavadora correctament? Seguix les nostres instruccions.
T'expliquem com netejar el llavaplats de la manera més recomanable.