Amb l'arribada del bon temps, sempre és un plaer arrancar un menjar especial amb un vermut refrescant que servisca per a obrir l'apetit. És la beguda perfecta per a prendre amb l'aperitiu.
De fet, la paraula vermut ve de l'alemanya wermut, que significa 'donzell', una herba que tot vermut ha de contindre per a ser considerat com a tal i que, entre altres coses, servix precisament per a això: per a obrir l'apetit.
El Vermouth Roig Maronti Reserva és una excel·lent elecció per a complir la funció i delectar-nos amb el seu personalíssim sabor, sobretot a l'estiu. Si no el coneixes, estàs a punt de fer tot un descobriment. Vols saber més sobre este vermut? Anem allà…
Característiques del Vermouth Roig Maronti Reserva
- S'elabora pel mètode de solera, un dels sistemes més tradicionals i que oferix millor qualitat en la fabricació de begudes alcohòliques.
- Ha sigut envasat després d'un llarg procés de maceració amb una gran varietat d'herbes naturals, combinades a la perfecció per a aconseguir el seu inimitable sabor.
- Presenta un color ambarí amb evolució a teula, nítid i brillant.
- Els tocs de fusta i espècies se suavitzen amb la frescor de les herbes naturals del bosc.
- Es troba molt ben equilibrat i té gran persistència en boca.
- Sabor complex i amb caràcter.
Com prendre este vermut?
- Recomanem que es conserve al frigorífic perquè estiga fresc. Si el prens a temperatura ambient, el gel es fon més ràpidament i el vermut queda aigualit.
- Pren-lo amb gel (el gel que trobaràs en Mercadona és perfecte per a servir-lo amb este vermut) i amb una rodanxa de taronja que li aportarà un toc cítric.
- També pots posar en un furgadents un parell d'olives. Es diu que t'has de menjar la primera quan comences a prendre el vermut, mentre que la segona l'has de deixar per al final, com un premi.
Quin és el millor moment per a prendre'l?
- Sobretot, és una beguda de cap de setmana, per a preparar un menjar relaxat i amb temps per davant. Es pren amb l'aperitiu.
- Marida molt bé amb creïlles fregides, clòtxines en llanda, anxoves, olives, formatge, fruita seca, etc. I a tu, com t'agrada acompanyar-lo?
- El vermut sempre ha tingut una gran tradició i acceptació, però últimament s'ha tornat a posar de moda. Això és perquè no té una graduació excessiva, és una beguda dolça i amarga al mateix temps i les herbes que porta són digestives.
Altres recomanacions
Fes una ullada als nostres suggeriments d'Aperitius a l'aire lliure.
Ja has tastat els nostres Tequeños de formatge?
Si preferixes altres alternatives per a acompanyar els aperitius, tasta la nostra Cervesa Falke 0,0 torrada.