Pistachos Tostados Hacendado

Pistatxos, molt més que un snack!

31 de gener de 2023

Esta fruita seca tan saborosa constituïx una font rica de fibra i magnesi i, a més, destaca per tindre un contingut alt en ferro. També ha sigut reconegut el seu efecte assaciador, entre altres virtuts.

Tot això, unit al seu deliciós sabor característic, els convertix en indispensables en qualsevol aperitiu equilibrat.

Coneix-los

T'oferim Pistatxos de diferents maneres perquè pugues picar entre hores.

Un plaer inconfusible i irresistible: tant si t'agraden els Pistatxos Torrats Hacendado amb sal de tota la vida, com si preferixes els Pistatxos Torrats sense sal, ja pots disfrutar del seu espectacular sabor com a aperitiu, en qualsevol moment del dia.

I per als qui represente tot un repte pelar-los, també tenim els Pistatxos pelats al natural, que mantenen la mateixa qualitat que els anteriors. Una manera ràpida de prendre'ls sense cap problema.

Els dos són productes sense gluten i es presenten en dos grandàries diferenciades: grandària de 250 grams en el cas del Pistatxo Torrat i de 250 grams en la modalitat sense sal. Els Pistatxos pelats al natural tenen un format de 100 grams.

No hi ha res millor que incloure en la teua Cistella Equilibrada qualsevol d'estos pistatxos, el que més t'agrade, ja que es caracteritzen perquè són una font de ferro necessària.

Un snack que dona molt de joc

L'ús com a snack del pistatxo és el més popular i estés. Però també és un excel·lent ingredient per a ensalades, en pols o picats per a arrebossar, a trossos mesclats amb iogurts, sencers com a decoració de pastissos o com a complement d'una infinitat de plats… Tot és qüestió de tirar-li imaginació!

Altres recomanacions

Si t'agrada la varietat, coneix el nostre assortiment de Fruita seca i Fruita seca i Fruita deshidratada de Mercadona: Anous, Anacards, Orellanes i Còctel mescla... Boníssims

I no t'oblides acompanyar els aperitius amb unes taules de xarcuteria, d'esta manera seràs l'amfitrió en totes les teues creacions gastronòmiques.