Coneix els nostres Panettones, clàssic i de xocolate, amb millores de qualitat.

Panettones: clàssic i de xocolate, quin preferixes?

26 de octubre de 2023

Productes de campanya Nadal

La tradició del Panettone continua creixent cada Nadal. Per això, en Mercadona volem brindar-te diferents opcions perquè disfrutes d'estes delicioses postres d'origen italià. En estes festes, pots triar entre la versió clàssica o la irresistible varietat de xocolate.

Però això no és tot. Enguany, els nostres Panettones tornen amb millores de qualitat que et contem de seguida.

Disfruta d'estes postres i els seus sabors espectaculars en família o amb amics o dona't un capritx dolç quan més t'abellisca. Acompanya'ns i descobrix més sobre els nostres Panettones!

En què ha consistit la millora de qualitat dels nostres Panettones?

Les nostres dos varietats de Panettone han tingut una millora de qualitat en les matèries primeres, que els ha convertit en productes més artesanals. També s'ha aconseguit una textura més tendra, ja que s'ha augmentat el temps de fermentació en el procés d'elaboració.

Panettone clàssic

Panettones: clásico y de chocolate, ¿cuál prefieres?

El clàssic Panettone amb panses i taronja, el favorit dels amants de la versió més tradicional. Hem millorat la textura i el sabor gràcies al fet que la fruita ara es confita més lentament i la pansa està més hidratada.

Panettone xocolate

Panettones: clásico y de chocolate, ¿cuál prefieres?

L'elecció perfecta per als moments de capritx dolç o les ocasions especials. Este Panettone conté grans de xocolate, que apareixen quan es talla el producte.

Enguany torna amb una millora de qualitat en la massa, que ara és més esponjosa.

Altres recomanacions

Coneixes els nostres Pastissos per a celebració? T'oferim un ampli assortiment per a tots els gustos, amb els sabors i les combinacions més variats.

A més, amb el nostre Impulsor Hacendado, pots preparar els dolços més deliciosos.