Cabecera Mousse de limón

Mousse de llima sense gluten de Mercadona

10 de juliol de 2023

Has tastat ja la nostra Mousse de llima sense gluten de Mercadona? És un pastís ideal per a consumir en dies calorosos, en qualsevol moment de la jornada, acompanyant un café o com a postres, posant el colofó a un menjar festiu. Amb un sabor refrescant que ajuda a equilibrar el paladar.

Has de celebrar una ocasió especial? Este pastís és una excel·lent opció per a compartir amb la família o els amics. Simplement, vols donar-te un dolç capritx estiuenc? No falla, tasta'l!

Què t'oferix la nostra Mousse de llima sense gluten?

Estes postres lleugeres i refrescants s'elaboren a partir d'una cremosa mousse de llima sobre una base de galleta sense gluten coberta per una capa de brillantor amb sabor de llima. La seua textura suau i esponjosa combina perfectament amb el sabor cítric de la llima. Es fon en la boca!

Mousse de limón sin gluten de Mercadona

Descobriràs un pastís de gran atractiu visual i un aspecte molt apetible, amb un color vibrant. Té una estètica delicada i elegant, una aparença 100 % temptadora per als amants de les postres. Tot això reforçat per una decoració que marca la diferència.

És un pastís congelat sense gluten, apte per a celíacs. Per a totes les persones que volen disfrutar d'un dolç deliciós.

Quantes racions ixen? Este pastís es presenta amb un pes aproximat de 800 grams. De manera que el pots repartir en unes 9 racions.

Mousse de Limón Mercadona, tarta congelada sin gluten

Està a punt per a consumir en qualsevol moment, no necessita enfornar ni cap preparació. Només s'ha de descongelar.

Manera de descongelació i manteniment

Esta Mousse de llima sense gluten s'ha de consumir a temperatura ambient. L'has de descongelar prèviament: 3 hores en nevera (amb temperatura entre 2 i 6 °C) o 1 hora i 30 minuts a temperatura ambient.

Molt important! Ha de mantindre la cadena del fred, per tant, no s'ha de tornar a congelar una vegada que s'ha descongelat.

Altres recomanacions

Descobrix més Pastissos de Mercadona, amb varietat de sabors i combinacions, per a celebrar els dies molt especials.

Descobrix totes les possibilitats de la Fruita congelada, per a desdejunar, berenar, preparar batuts de fruita, còctels, pastisseria...

Tenim un Assortiment de gelats per a no perdre-se'l. Tria el teu favorit!