Has tastat el nostre Xili amb carn? Esta deliciosa recepta tex-mex està elaborada amb carn de boví, fesols i una salsa a base de tomaca, ceba, pimentó i carlota. Té un toc picant exòtic, sense passar-se'n, però si t'agrada eixa sensació al paladar, t'encantarà.
D'altra banda, és una excel·lent font de fibra i té un alt contingut en proteïnes. A més, acabem de millorar-ne la qualitat, així que ja no tens excusa per a tastar-lo.
En què consistix la millora de qualitat del Xili amb carn?
Estes són les millores que hem introduït en este producte, perquè disfrutes al màxim:
- Millor sabor.
- Textura menys líquida i aquosa.
Preparació i consum, més fàcil impossible!
- El nostre Xili amb carn destaca perquè és molt fàcil de preparar i consumir.
- Llanda de 420 g.
Com preparar el Xili amb carn?
- Al microones: buida el contingut de la llanda en un envàs apte per a microones i calfa durant 2 minuts, remou amb precaució i torna a calfar 2 minuts més perquè es repartisca la calor de manera homogènia.
- A la cassola: buida el contingut de la llanda i calfa a temperatura mitjana i removent durant 5-6 minuts.
Conservació
-
S'ha de conservar en un lloc fresc i sec. Una vegada obert, s'ha de conservar refrigerat i consumir abans de 3 dies.
Suggeriments de consum
Encara que el Xili amb carn sol associar-se amb les receptes per a sucar, es pot servir de moltes maneres i totes estan delicioses. Amb arròs, en tacos, ensalades… Tu com el preferixes?
- Per a sucar amb uns natxos. És la manera clàssica de prendre'l. Si no l'has tastat mai, t'estàs perdent tota una experiència.
- Si l'acompanyes amb arròs, tens una de les millors combinacions que pots degustar i un plat fort de primera divisió.
- Et seduïx més amb tortilles de blat, en tacos? Excel·lent elecció! Pots afegir-li una ensalada per a arredonir un menjar perfecte.
Altres recomanacions
Prepara't uns deliciosos tacos de Xili amb carn amb les nostres Tortilles de blat mini.