Masa Fresca de Hojaldre con Mantequilla Refrigerada de Mercadona

MASSA FRESCA DE PASTA FULLADA AMB MANTEGA REFRIGERADA DE MERCADONA

07 de febrer de 2017

Gaudeix preparant les receptes més saboroses amb les Masses Fresques de Pasta Fullada amb Mantega de Mercadona, elaborada solament amb les millors farines procedents del cor del blat i amb mantega 100%.

Amb la nostra Massa Fresca de Pasta Fullada amb Mantega, preparada per ficar-la al forn, aconseguiràs una textura cruixent de la massa i molt saborosa. Presumeix d'un resultat perfecte.

Massa Fresca de Pasta Fullada amb Mantega de Mercadona

Una riquíssima Massa de Pasta Fullada, cruixent i lleugera, ideal per preparar tot tipus de receptes: palmeres, trenes,vol au vents, croissants...

La Massa Fresca de Pasta Fullada està elaborada solament amb les millors farines procedents del cor del blat, finament laminada i tallada en forma rectangular, preparada per ficar-la al forn.

Pas a pas per a la teua rebosteria:

  1. Previament prepara els farciments o continguts, si és que vols elaborar productes que els continguen.
  2. Empolvora amb un poc de farina la zona del banc o recipient on penses treballar. .
  3. Estén el rotllo de la massa fresca sobre la farina.
  4. Dona-li formes: triangles (per als croissants), cercles (per als vol au vents), rectangles (per a les trenes), rotllos (per a les palmeres xicotetes), etc.
  5. Punxa la massa amb una forqueta per evitar que puge excessivament.
  6. Si la massa va farcida, col·loca una segona capa damunt del farciment i segella amb ou batut, després fica-la al forn. Si no va farcida, cal segellar amb ou batut i ficar-la al forn fins que quede daurada.

Amb la Massa de Pasta Fullada amb Mantega aconseguiràs potenciar molt més el sabor de les teues receptes de dolços i al mateix temps lograr que siguen més lleugeres i cruixents.

Uns consells! Si notes les masses molles, fica-les dins la nevera fins que es refreden per poder treballar-les bé, i recorda punxar les masses prèviament per a evitar que pugen.

Altres Recomanacions:

Et recomanem Delícies de Pollastre, saboroses, cruixents i molt fàcils de preparar.

També pots trobar els nous Fideus Orientals de Pollastre Yum Yum, que es preparen en tan sols 3 minuts.