Disfruta preparant les receptes més saboroses amb la nostra massa de pasta fullada sense gluten.
El procés d'elaboració fa que la seua textura siga més cruixent i això la diferencia d'altres masses per a cuinar. A més, la massa de pasta fullada sense gluten manté les mateixes propietats que la massa de pasta fullada comuna, tant en la manera de cuinar-la com en el resultat final. Si eres dels qui els agrada la pasta fullada per a elaborar receptes, seguix els passos que et mostrem a continuació.
Pasta fullada de pera, canella i anous
Ingredients:
- 2 paquets de massa de pasta fullada sense gluten
- 1 ou batut
- Canella en pols al gust
- 3 cullerades d'anous picades grosses
- Iogurt grec al gust
Per a la crema:
- 150 g de llet sencera
- 1 rama de canella
- 2 rovells d'ous M
2 cullerades de sucre - 1 cullerada de maizena
- 1 cullerada de te de mantega
Per a les peres:
- 65 g de sucre groc
- 2 cullerades de mantega
- 1 pessic de sal
- 2 peres
1. Per a la crema, calfa la llet amb una rama de canella en un casset fins que bulla.
En un bol, mescla els rovells d'ou amb el sucre i la maizena. Retira la rama de canella i aboca la llet calenta per damunt, removent contínuament. Torna a posar la mescla al foc, removent contínuament, fins que espessisca. Afig la mantega i mescla-ho. Reserva.
2. Per a les peres, posa el sucre, la mantega i la sal en una paella i calfa a foc mitjà-alt. Talla les peres en quarts i cada quart en 3/4 rodanxes i posa-les a la paella. Cuina-les en sucre fins que estiguen daurades.
3. Talla 8 quadrats de pasta fullada, punxa lleugerament amb una forqueta i pinta les vores de la massa amb l'ou batut. Estén la crema de canella en el centre i empolvora amb un poc de canella en pols. Disposa damunt les rodanxes de pera i un poc de l'almívar.
Empolvora amb les anous i enforna en el forn precalfat a 180 °C durant 20 minuts.
Retira, servix amb iogurt grec i decora amb fulles de menta.
Pasta fullada de pernil, espàrrecs i parmesà
Ingredients:
- 80 g de formatge crema
- Pebre negre al gust
- Ratlladura de corfa de ½ llima
- 1 cullerada de te d'orenga
- 60 g de formatge «da ilha» (de les Açores)
- 2 paquets de massa de pasta fullada sense gluten
- 8 rodanxes de pernil.
- 24 espàrrecs
- 1 ou batut
- Llavors de sèsam al gust
1. En un bol xicotet, mescla el formatge crema amb el pebre, la ratlladura de llima, l'orenga i la meitat del formatge ratllat.
2. Talla 8 quadrats de pasta fullada, punxa lleugerament amb una forqueta i estén la mescla de formatge per damunt.
3. Col·loca una rodanxa de pernil i 3 espàrrecs en cada quadrat.
4. Doblega dos vores del quadrat cap al centre i tanca. Pinta la superfície de la massa amb l'ou batut i empolvora amb les llavors de sèsam.
Enforna en el forn precalfat a 180 °C durant 20 minuts.
Convertix-te en un autèntic xef i prepara estes receptes sense gluten, fàcils i saboroses, dolces i salades, per a tots els gustos.
Altres recomanacions
Sabies que en la nostra web hi ha diverses receptes ideals per a persones intolerants al gluten? Tasta-les!