Masa de Hojaldre Sin Gluten de Mercadona

Massa de pasta fullada sense gluten, descobrix estes delicioses receptes

17 de febrer de 2017

Disfruta preparant les receptes més saboroses amb la nostra massa de pasta fullada sense gluten.

El procés d'elaboració fa que la seua textura siga més cruixent i això la diferencia d'altres masses per a cuinar. A més, la massa de pasta fullada sense gluten manté les mateixes propietats que la massa de pasta fullada comuna, tant en la manera de cuinar-la com en el resultat final. Si eres dels qui els agrada la pasta fullada per a elaborar receptes, seguix els passos que et mostrem a continuació.

Pasta fullada de pera, canella i anous

Hojaldre de pera, canela y nuez Mercadona

Ingredients:

  • 2 paquets de massa de pasta fullada sense gluten
  • 1 ou batut
  • Canella en pols al gust
  • 3 cullerades d'anous picades grosses
  • Iogurt grec al gust

Per a la crema:

  • 150 g de llet sencera
  • 1 rama de canella
  • 2 rovells d'ous M
    2 cullerades de sucre
  • 1 cullerada de maizena
  • 1 cullerada de te de mantega

Per a les peres:

  • 65 g de sucre groc
  • 2 cullerades de mantega
  • 1 pessic de sal
  • 2 peres

Cocinando Hojaldre de pera, canela y nuez Mercadona

1. Per a la crema, calfa la llet amb una rama de canella en un casset fins que bulla.

En un bol, mescla els rovells d'ou amb el sucre i la maizena. Retira la rama de canella i aboca la llet calenta per damunt, removent contínuament. Torna a posar la mescla al foc, removent contínuament, fins que espessisca. Afig la mantega i mescla-ho. Reserva.

Paso 1 para la receta  Hojaldre de pera, canela y nuez Mercadona

2. Per a les peres, posa el sucre, la mantega i la sal en una paella i calfa a foc mitjà-alt. Talla les peres en quarts i cada quart en 3/4 rodanxes i posa-les a la paella. Cuina-les en sucre fins que estiguen daurades.

Paso 2 para la receta de Hojaldre de pera, canela y nuez Mercadona

3. Talla 8 quadrats de pasta fullada, punxa lleugerament amb una forqueta i pinta les vores de la massa amb l'ou batut. Estén la crema de canella en el centre i empolvora amb un poc de canella en pols. Disposa damunt les rodanxes de pera i un poc de l'almívar.

Empolvora amb les anous i enforna en el forn precalfat a 180 °C durant 20 minuts.

Retira, servix amb iogurt grec i decora amb fulles de menta.

Pasta fullada de pernil, espàrrecs i parmesà

Hojaldre de jamón, espárragos y parmesano Mercadona

Ingredients:

  • 80 g de formatge crema
  • Pebre negre al gust
  • Ratlladura de corfa de ½ llima
  • 1 cullerada de te d'orenga
  • 60 g de formatge «da ilha» (de les Açores)
  • 2 paquets de massa de pasta fullada sense gluten
  • 8 rodanxes de pernil.
  • 24 espàrrecs
  • 1 ou batut
  • Llavors de sèsam al gust

Paso 1 Hojaldre de jamón, espárragos y parmesano Mercadona

1. En un bol xicotet, mescla el formatge crema amb el pebre, la ratlladura de llima, l'orenga i la meitat del formatge ratllat.

Paso 2 Hojaldre de jamón, espárragos y parmesano Mercadona

2. Talla 8 quadrats de pasta fullada, punxa lleugerament amb una forqueta i estén la mescla de formatge per damunt.

Paso 3 de la receta Hojaldre de jamón, espárragos y parmesano Mercadona

3. Col·loca una rodanxa de pernil i 3 espàrrecs en cada quadrat.

Paso 4 de la receta Hojaldre de jamón, espárragos y parmesano Mercadona

4. Doblega dos vores del quadrat cap al centre i tanca. Pinta la superfície de la massa amb l'ou batut i empolvora amb les llavors de sèsam.

Enforna en el forn precalfat a 180 °C durant 20 minuts.

Convertix-te en un autèntic xef i prepara estes receptes sense gluten, fàcils i saboroses, dolces i salades, per a tots els gustos.

Altres recomanacions

Sabies que en la nostra web hi ha diverses receptes ideals per a persones intolerants al gluten? Tasta-les!