Masa de Hojaldre Sin Gluten de Mercadona

Massa de Pasta Fullada Sense Gluten, per a tots els gustos

17 de febrer de 2017

Salat o dolç, què tries?

La Massa Fresca de Pasta Fullada Sense Gluten de Mercadona és perfecta per preparar les millors receptes per a tota la família. Una cruixent massa fina, ideal per elaborar deliciosos pastissos i tot tipus de rebosteria dolça i salada. Gaudeix del seu excel·lent sabor i textura, i sorprèn amb les seues infinites possibilitats a l'hora d'elaborar els teus plats.

Amb la Massa de Pasta Fullada Sense Gluten, llesta per fer al forn, aconseguiràs un excel·lent resultat. Pots preparar les receptes tradicionals de sempre o deixar-te inspirar creant diferents formes i farciments.

Una riquíssima Massa de Pasta Fullada, cruixent i lleugera, ideal per preparar tot tipus de receptes: palmeretes, coques, trenes, croissants, pastissos…

Recomanacions i passos a seguir:

  1. Preescalfar el forn a dalt i a baix.
  2. Desenrotllar la Massa i deixar-la sobre la superfície a treballar, juntament amb el paper de forn.
  3. Amb farcit: col·locar els ingredients que més ens agraden.
  4. Sense farcit: es recomana punxar la massa per evitar que puge.
  5. Dóna-li formes a la massa i crea diferents receptes: palmeretes, croissants, trenes… després es posa al forn fins que quede daurada.

Altres Recomanacions:

Et recomanem els nous sucs frescos Hacendado, elaborats a base de fruites, verdures i plantes de diferents propietats que no contenen gluten ni lactosa.

També, et recomanem la Pizza de Pernil i Formatge sense gluten i sense lactosa Hacendado, una deliciosa pizza llesta per a fer al forn i menjar, en tan sols uns minuts.