Relleno de Kebab de Mercadona

Farciment de Kebab, el sabor de la cuina turca

28 de agost de 2017

Si t'agrada l'intens sabor del kebab, ara pots gaudir d'aquest deliciós menjar turc a la teua casa d'una forma ràpida i senzilla, amb el Farciment de Kebab de Mercadona.

Farciment de Kebab de Mercadona, amb carn de vedella i de pollastre

Ja tens disponible a la teua tenda de Mercadona el nou Farciment de Kebab. Es tracta d'una deliciosa combinació de carn de vedella i de pollastre, amb carlota, col i ceba. Tots els ingredients que necessites per a preparar un autèntic kebab a la teua casa.

El Farciment de Kebab de Mercadona està elaborat per Ultracongelados Virto, a la seua fàbrica d’Azagra (Navarra), una mostra més del compromís de Mercadona per les empreses espanyoles.

A més, el Farciment de Kebab de Mercadona no té gluten, per la qual cosa és apte per a les persones celíaques.

Com preparar el Farciment de Kebab de Mercadona?

El Farciment de Kebab de Mercadona el pots adquirir en paquets de 300 grams, ideals per a compartir amb amics o familiars.

Com el producte està congelat, és recomanable conservar-lo a una temperatura inferior a -18ºC. A més, preparar-lo és molt senzill i ràpid. Tan sols haurem de saltar el contingut en una paella amb una poc d'oli, durant 6 minuts a foc mitjà-fort removent contínuament.

Després tu tries com gaudir del Farciment de Kebab de Mercadona i la seua deliciosa carn de pollastre i vedella. Et recomanem dues opcions:

  • Pots fer el teu propi kebab amb pa de pita. Afegeix encisam tallat a la juliana, el Farciment de Kebab i salsa de iogurt. Així obtindràs l'autèntic sabor del menjar turc preparat en molt pocs minuts.
  • Si ho prefereixes, també pots gaudir del seu intens sabor en un plat, acompanyant el menjar amb un poc d'amanida i/o creïlles fregides.

Amb aquestes combinacions o qualsevol altra manera de presentació que preferisques, gaudeix del nou Farciment de Kebab de Mercadona i descobreix l'intens sabor que t'ofereix la cuina turca d'una forma molt fàcil i ràpida de preparar.

Altres recomanacions

Si vols acompanyar el teu Farciment de Kebab amb creïlles, prova les noves Creïlles Grill de Mercadona, llestes en uns pocs minuts i amb un toc cruixent i saborós que no et deixarà indiferent.

A més, per a complementar els teus plats prova les Noves Salses Curri, Jalapeño i Cremosa. Tria la teua salsa favorita i gaudeix de tot el seu sabor.