Fruta Congelada de Hacendado

Coneixes la Fruita Congelada d'Hacendado?

05 de abril de 2017

La nova Fruita Congelada d'Hacendado, et permet gaudir còmodament de la fruita en qualsevol moment. Ideal per a batuts, smoothies, còctels, rebosteria…

4 tipus de Fruita Congelada Hacendado. Quina prefereixes?

A Mercadona trobaràs 4 tipus de Fruita Congelada Hacendado amb un únic ingredient: la fruita natural. Aquestes són les opcions que tens:

  • Mescla de Fruites Roges: maduixes, groselles negres i roges, gerds i nabius silvestres.
  • Mango a Daus
  • Maduixes Senceres
  • Pinya a Trossos

Amb la Fruita Congelada d’Hacendado tindràs al teu congelador fruita natural. Pots trobar-la en la secció de Verdura Congelada de la teua botiga.

Com gaudir de la Fruita Congelada Hacendado?

La Fruita Congelada Hacendado està disponible en borses de 300 grams.

Descobreix totes les seues possibilitats: millorar els teus esmorzars o iogurts, sorprendre afegint-les a un còctel, utilitzant-les en rebosteria o per a fer-te un deliciós batut o còctel.

Per a elaboracions calentes, utilitza-les sense descongelar; per a elaboracions fredes, utilitza-les a conveniència, per exemple, fent directament un batut amb la fruita congelada perquè aquest quede ben fred.

Si vas a descongelar-les, et recomanem que introduïsques la fruita en el frigorífic durant 5 hores, col·locant-la sobre un plat només amb una sola capa. I, una vegada descongelada, no les tornes a congelar.

Gaudeix de tots els avantatges de la fruita, disponible en qualsevol moment i època de l'any.

Altres recomanacions

Unes begudes que també són molt refrescants i nutritives són els nous sucs frescos d'Hacendado, amb 4 varietats diferents a triar.

Si a més vols mantindre una dieta saludable, pots utilitzar a les teues amanides les noves llavors de Mercadona: Llavors de Xia, de Lli, de Gira-sol i Carabassa Naturals, així com Mescla de Llavors, ja disponibles a Mercadona.