Les nostres roses per a tots els gustos.

Coneix la nostra selecció de Roses!

18 de gener de 2023

T'agraden les roses? Te n'oferim una gran varietat per a disfrutar a cada moment. Compartix-les amb la millor companyia en una nit de cinema o si vols, dona't un capritx i tria les teues favorites amb una bona pel·lícula. I quina és la millor manera per a fer-ho? Doncs amb un bol enorme ple de roses acabades de fer.

Sabies que tenim una àmplia selecció de roses a les nostres botigues? Dolces, salades, amb caramel, per a fer al microones. Ací et mostrarem les diferents opcions que pots trobar i també com s'han de fer i consumir.

Dacsa per a roses

Palomitas de maíz de Mercadona

  • Gra de dacsa natural
  • Per a cuinar en una paella o màquina de roses

El tradicional gra de dacsa que es cou en oli molt calent en una paella fa un espectacle visual. En uns minuts tenim un bol ple de roses bé calentes. I podem afegir el que més ens agrade: xocolate, sal, mantega, sucre, caramel.

Vos deixem amb un gran suggeriment, una manera diferent de menjar les roses, utilitzant-les com a entrant amb un toc picant, afegint unes boniques espècies encara calentes, com pebre roig de la Vera, vitet, timó sec i sal.

La millor opció per a donar curs a la teua imaginació i crear roses per a tots els gustos.

Roses de caramel

Palomitas caramelo Mercadona

  • Roses dolces envoltades de caramel.
  • A punt per a consumir.

Si t'agraden les roses que et recorden a anar al cinema, amb esta opció el cinema es trasllada a ta casa. Queden espectaculars, delicioses, cruixents i amb el punt ideal de caramel.

Roses dolces

Palomitas dulces Mercadona

  • Dacsa preparada per a roses dolces.
  • Envasat per a fer al microones.

Estes roses preparades prèviament són molt ràpides i fàcils de fer. Només s'ha de posar el paquet dins del microones i esperar uns minuts, d'acord amb les instruccions. Després hi ha una bossa plena de roses calentes i de sabor dolç.

Roses amb sal

Palomitas de maíz para microondas

  • Dacsa preparada per a roses salades.
  • Envasada per a fer al microones.

Com sabem que les roses amb sal és una de les més triades i que més agraden als nostres clients, pots comprar-la en packs de 3 unitats. Així, quan n'acabes un, ja en tens un altre preparat per a fer. O per a omplir un bol gegant de roses per a una vesprada de jocs.

Qualsevol d'estes opcions és ideal per a consumir roses de dacsa, disfruta-ho!

Altres recomanacions

Vols saber com preparar les nostres roses dolces al microones? Vegeu el pas a pas ací.

Si no t'abellix cuinar, després d'una vesprada de relax al sofà, tasta les nostres empanades. Hem millorat la qualitat i estan boníssimes.