T'expliquem com es fabrica la nostra verdura congelada per a conservar totes les seues propietats nutricionals i organolèptiques.

Com es fabrica la verdura congelada de Mercadona

26 de juny de 2023

Consumir verdures és absolutament fonamental en el nostre dia a dia. En Mercadona t'oferim diferents opcions, una de les quals són les verdures congelades, que mantenen la qualitat dels seus nutrients i conserven el seu sabor natural, textura, aroma i color.

Tindre estos productes al congelador, sempre a mà, t'ajuda a organitzar la teua alimentació diària i et dona més soltesa a l'hora de cuinar.

Vols conéixer com duem a terme els nostres processos d'elaboració de Verdura congelada? T'ho expliquem amb detall:

Pas a pas del procés de fabricació de la nostra verdura congelada

Durant la temporada de recol·lecció es cull i congela la quantitat adequada per a tot un any.

Cuidem cada detall del procés, des del cultiu, seleccionant les millors llavors i el millor camp per al producte, fins a la collita, assegurant que les verdures aconseguixen el moment òptim de maduració.

Cómo se fabrica la verdura congelada de Mercadona.

Una vegada recol·lectades, per a assegurar la qualitat del producte, les transportem tan ràpid com siga possible i iniciem el procés d'ultracongelació.

Cómo se fabrica la verdura congelada de Mercadona.

Quan arriben a la fàbrica es netegen en fresc per a retirar la terra i les restes de brutícia.

Cómo se fabrica la verdura congelada de Mercadona.

Una vegada netes, se sotmeten a un procés d'escaldada per a garantir les seues propietats pel que fa a sabor, olor, color i textura.

Cómo se fabrica la verdura congelada de Mercadona.

Posteriorment, es refreden per a detindre el procés de cocció.

A continuació, arriba el moment de la ultracongelació, que es fa amb el producte en constant moviment, de manera individual i a 40° davall zero. Això permet que el fred arribe ràpidament al nucli del producte, i d'esta manera manté totes les propietats organolèptiques i nutricionals intactes.

Cómo se fabrica la verdura congelada de Mercadona.

Per a garantir la seguretat alimentària, fem controls de qualitat al llarg de tot el procés. Per exemple, abans de l'envasament, les màquines selectores làser fan un control de detecció de cossos estranys.

Cómo se fabrica la verdura congelada de Mercadona.

L'envasament en bosses es fa segons la demanda del mercat. S'emmagatzemen en grans cambres intel·ligents i totalment automatitzades, a temperatures molt baixes, garantint sempre la cadena de fred.

Cómo se fabrica la verdura congelada de Mercadona.

Gràcies a estes tècniques avançades, pots disfrutar d'una àmplia gamma de verdures congelades d'alta qualitat, fresques i saludables, que mantenen les seues propietats nutricionals durant tot l'any.

Característiques de les nostres Verdures congelades

Molt versàtils: estos ingredients et permeten fer una gran varietat de preparacions diferents, i així s'aporta equilibri als teus plats. Purés, caldos, arrossos, pastes, guarnicions, ensalada russa, samfaines, escalivades, gaspatxo, etc.

Més comoditat: no hi ha res més còmode que emmagatzemar el producte al congelador i usar-lo quan el necessites. D'esta manera, t'estalvies el temps de pelar i picar els ingredients.

Excel·lent conservació: es mantenen en bon estat durant molt de temps. A més, molts dels nostres productes de verdura congelada inclouen un tancament ZIP que facilita una conservació òptima.

Fresques i saludables: la nostra verdura congelada és igualment saludable. Gràcies a tots els processos de qualitat que fem, garantim la frescor, el sabor, les propietats organolèptiques i els beneficis del producte.

Altres recomanacions

Per a conservar tot tipus de productes pots utilitzar les nostres bosses zip de congelació. Troba ací tota la informació i alguns trucs infal·libles.