Refréscate con la cerveza Radler Steinburg con sabor limón

Cervesa Radler Steinburg de Mercadona amb sabor llima

27 de gener de 2017

A Mercadona tens disponible la cervesa Radler Steinburg, en còmodes i pràctiques botelletes de 330 cc en envàs PET, perquè et siga més fàcil gaudir-la, en qualsevol moment i lloc.

Cervesa Radler Steinburg, sabor a cervesa amb un toc de llima

La cervesa Radler Steinburg de Mercadona manté tot el sabor i, a més, li afig un inconfusible toc de llima, amb el qual suavitza el glop i la fa atractiva per als amants d'aquesta mescla.

La Radler Steinburg és una cervesa amb una graduació del 2,1% i adquireix eixe toc cítric gràcies a que conté suc de llima natural, una forma original i saborosa de refrescar-te.

Una cervesa amb envàs PET, per prendre-la on i quan vulgues

La cervesa Radler Steinburg de Mercadona es presenta en packs de 6 botelletes (1.980 cc), perfectes per gaudir amb amics durant una vesprada animada o per acompanyar el sopar.

També és possible optar per unitats soltes de 330 cc cadascuna, la forma més pràctica de triar les botelletes que necessites.

A més, totes les cerveses Steinburg Radler de Mercadona tenen envàs PET, la qual cosa permet tant obertura com a tancament segurs i fàcils, de manera que podràs gaudir d'aquesta original cervesa en qualsevol moment del dia i a qualsevol lloc, gràcies al seu còmode envàs.

Si vols guardar algunes cerveses Steinburg Radler, és recomanable fer-ho a un lloc fresc i sec, que estiga protegit de la llum solar i en absència d'olors agressives que pogueren afectar el seu característic sabor.

Gaudeix de la cervesa Radler Steinburg de Mercadona, una cervesa doblement refrescant... el sabor de la cervesa, amb un original toc de suc natural de llima.

Altres recomanacions

Si vols descobrir més sabors, les Cerveses de Mercadona t'ofereixen tota la varietat que necessites per trobar la que encaixe amb els teus gustos.

Acompanya la teua Cervesa Radler Steinburg amb els saborosos Aperitius Cruixents d'Hacendado Cocktail i Dacsa Fregida Cruixent, perfectes per obrir i començar a gaudir en qualsevol moment.

Si busques una beguda amb un toc original, prova el nou Rom Fresa Perla de las Islas de Mercadona, amb el deliciós sabor a maduixa, que pots potenciar si combines amb un refresc de llima i llima dolça.