Bebidas vegetales, puro bienestar con todo el sabor

Begudes vegetals, sabors autèntics per al teu benestar

30 de juny de 2017

Les begudes vegetals de Mercadona et permeten alimentar-te i hidratar-te de la forma més saborosa aquest estiu. Aquesta classe de begudes, basades en proteïnes d'origen vegetal, van sorgir com una alternativa a la llet, per a aquelles persones adultes que tinguen intolerància a la lactosa o que no els agrade el seu sabor.

Així que les begudes vegetals poden ser una bona opció per als teus esmorzars, o pots prendre-les a qualsevol hora del dia i gaudir del seu sabor natural i autèntic. Poden consumir-se fredes o a temperatura ambient.

D'altra banda, les begudes vegetals de Mercadona són begudes indicades per a dietes baixes en greixos i colesterol, i per això molt recomanables per a persones majors. A més, són baixes en calories, per la qual cosa resulten molt indicades en dietes per a aprimar i poden ajudar-te a mantindre la línia en aquesta època de l'any.

Begudes vegetals de Mercadona

En la nostra tenda trobaràs una interessant varietat de begudes vegetals, composta per begudes d’avena, arròs i ametla, perquè pugues triar la que més t'agrade.

Beguda d’Avena i Arròs Alitey

  • Aquestes begudes 100% vegetals poden consumir-se a qualsevol hora del dia, són ideals per a aconseguir una dieta equilibrada mitjançant proteïnes d'origen vegetal.
  • Tenen un baix contingut en greixos saturats, que contribueix a mantindre nivells normals de colesterol.
  • Sense sucres afegits (conté només els sucres presents de forma natural).
  • Baix contingut en calories.

Beguda d’Ametla Soymilk

  • Pot consumir-se a qualsevol hora del dia i és rica en antioxidants i minerals essencials com el potassi i el calci.
  • La beguda d'ametles és fàcil de digerir i és recomanable per a tots els intolerants a la lactosa. Ajuda a fer la digestió tot el menys pesada possible.

Beguda d’Ametla Soymilk Sense Sucre

  • Conté totes les propietats de la beguda d'ametla, mantenint el seu mateix sabor, però en aquest cas sense sucres afegits.

Ja saps que tens a la teua disposició aquesta rica varietat de begudes vegetals a Mercadona. Tenen el sabor més autèntic per a garantir el teu benestar. Tria la que més t'agrade!

Altres recomanacions

Si vols gaudir d'una beguda nutritiva i refrescant, et recomanem els Sucs Frescos Hacendado, elaborats a base de fruites, verdures i plantes de diferents propietats.

I si prefereixes prendre llet, refresca't aquest estiu amb les Begudes Fredes amb Llet de Mercadona, de Cacau, Matcha Latte i Mango Lassi.