Tria els teus xiclets favorits entre la nostra àmplia varietat: de pot, en bosseta o làmines.

Assortiment de Xiclets, varietat de sabors i frescor sense límit

19 de febrer de 2024

Quin és el teu sabor de xiclet favorit? T'agraden més els refrescants o els intensos? Pots de dragees, bossetes o preferixes els packs de làmines? Este assortiment de Xiclets satisfà tots els paladars i s'adapta a qualsevol moment i necessitat, emporta-te'ls on vulgues!

Descobrix la nostra àmplia gamma de sabors i formats, i també de grandàries. A més, no contenen sucre. Amb quin et quedes?

Xiclets de pot

Surtido de Chicles Mercadona.

Tens xiclets de pot en sabors maduixa, herba-sana i menta. Cada pot conté 70 unitats. És un format perfecte per a emportar-te'ls o tindre'ls a casa i consumir-ne quan vulgues. Tenen una tapa molt pràctica per a tancar i obrir l'envàs.

... ideals per a portar en el cotxe

Surtido de Chicles Mercadona.

Estos pots estan específicament dissenyats perquè càpien en l'espai entre seient i seient del teu cotxe i facen quilòmetres amb tu, són els millors companys de viatge!

Saps que el consum de xiclets durant els viatges amb cotxe és efectiu per a evitar marejos i reduïx el risc d'adormir-se al volant? Tin-los sempre a mà.

Xiclets refrescants en bosseta

Surtido de Chicles Mercadona.

Preferixes el format manejable en bosseta amb tancament per a guardar i conservar els xiclets?

Si t'agraden els sabors refrescants, prepara't a disfrutar amb els xiclets de sabors de menta, menta suau i herba-sana, quin és el teu preferit?

Xiclets de diferents sabors en bosseta

Surtido de Chicles Mercadona.

La nostra varietat de xiclets en bosseta inclou també altres sabors:

  • Sabor clàssic de maduixa, de 32 unitats.
  • Sabor de gingebre i llima, de 32 unitats. Contenen extracte de gingebre, que reforça l'estimulant toc picant i aromàtic. Si busques un sabor més intens i vols experimentar tota la força del gingebre, et recomanem consumir 2 dragees, t'atrevixes?
  • Xiclet original, el de sempre, i el tens també en 32 unitats. Amb sabor de fruites.
  • Mix de fruites, grandària XXL, 25 unitats. Per als amants dels xiclets grans. Sabors de meló, maduixa, bresquilla i gerd.

Xiclets en làmines

Surtido de Chicles Mercadona.

Per als gustos més clàssics que preferixen les làmines de xiclet, en tenim disponibles de dos sabors: herba-sana i meló d'alger. Hi ha 12 unitats en cada pack.

Altres recomanacions

Si busques alguna cosa per a picar entre hores, et recomanem la nostra fruita seca i fruita deshidratada, que contribuïxen a la teua alimentació saludable.

Si preferixes combinar llepolies, no et podràs resistir als nostres Mix de llepolies.

T'agraden les roses? Tria entre les nostres varietats salades i dolces.