Descobrix el tzatziki, una salsa a base de iogurt grec que combina amb molts plats.

Acompanya els plats amb tzatziki. Coneixes esta salsa grega de iogurt?

30 de octubre de 2020

Coneixes el tzatziki? És una salsa a base de iogurt grec molt versàtil que combina amb un gran nombre de plats. Si vols donar un toc diferent als teus menús, descobrix-la.

Característiques del tzatziki

El Tzatziki de Mercadona és una crema que té com a ingredients fonamentals el iogurt grec, cogombre i herba-sana. A més, inclou oli d'oliva i espècies.

Oferix tots els beneficis de la dieta mediterrània amb el sabor típic del iogurt grec, matisat per la resta d'elements. Presenta una textura cremosa i té color blanc, amb tocs verds del cogombre.

A més, és un producte sense gluten, que és apte per a vegetarians i celíacs i està a punt per a consumir. L'únic que s'ha de fer és conservar-lo refrigerat.

Una salsa grega habitual als països balcànics

Esta salsa a base de iogurt grec no sols és típica de Grècia, sinó que també es consumix, amb diferents variacions, en la cuina turca, búlgara i, en general, en la cuina de tots els països balcànics. Com que l'extensió geogràfica d'este producte és tan àmplia, s'han desenvolupat diferents versions per a tots els gustos.

Com es consumix el tzatziki?

La nostra salsa Tzatziki és perfecta per a acompanyar diferents tipus de plats. Enriquix les ensalades i altres plats, unta amb crudités o pa torrat, en entrepans i sàndwitxos, i acompanya receptes de carn o peix.

Atenció a estos quatre deliciosos suggeriments:

  • Com a acompanyament d'unes delicioses broquetes de pollastre amb tomaca cherry.

Texto 1 Imagen Tsatsiki

  • Com a condiment d'una ensalada d'encisam, formatge feta, olives negres, ceba roja i tomaca.

Texto 2 Imagen Tsatsiki

  • Per a untar amb diferents tipus de crudités, com api, carlota, pimentó roig o cogombre.

Texto 3 Imagen Tsatsiki

  • Com a condiment en tot tipus d'entrepans enrotllats (wraps). La nostra proposta: truites de blat enrotllades en forma de wrap amb pollastre natural, tomaca a daus i ruca.

Texto 4 Imagen Tsatsiki

Altres recomanacions

Has tastat les nostres Tortilles de blat mini? Et presentem unes quantes idees per als sopars més innovadors.