Bloc Logístic de Mercadona a Getafe (Madrid)

Mercadona invertix 28 milions d'euros en un Bloc Logístic a Getafe (Madrid)

15 de juny de 2021
  • Este nou magatzem de Mercadona dona servici a 89 botigues de la zona centre del país, així com al "Rusc" de Madrid, el magatzem online de Mercadona situat també a la localitat de Getafe.
  • En 2020 la companyia va crear 595 nous llocs de treball estables i de qualitat a la Comunitat de Madrid, amb la qual cosa finalitza l'exercici amb una plantilla d'11.410 persones, i va invertir més de 2.334 milions d'euros en compres en regió.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha posat en marxa un nou bloc logístic, al polígon Los Gavilanes de la localitat madrilenya de Getafe. La posada en marxa d'este bloc ha suposat la creació de 426 llocs de treball, dins d'una plantilla total de 578 persones que actualment treballen ja en el Bloc, totes formades per a exercir la seua responsabilitat.

Este nou magatzem, que està plenament operatiu en l'actualitat, complementa l'activitat que des de fa més de 10 anys du a terme el bloc logístic de Ciempozuelos. Servirà 89 botigues de les províncies de Madrid, Guadalajara i Conca, a més del magatzem online, el "Rusc", que Mercadona té també a Getafe. Es tracta d'una inversió important amb la qual la companyia vol garantir i reforçar el servici de les botigues de la zona centre del país.

Este nou centre de distribució ha suposat una inversió de 28 milions d'euros i se situa en una superfície de 96.000 metres quadrats, on s'ha situat una nau de secs, amb una superfície construïda de 47.000 metres quadrats, i una nau de frescos, on se situa la zona de fred i també de congelat, amb una superfície construïda de 19.300 metres quadrats.

Este esforç inversor reafirma el compromís de la companyia amb esta comunitat autònoma, on actualment disposa de 190 botigues. Així mateix, la companyia no ha deixat de consolidar el seu projecte empresarial en esta zona, on en 2020 va obrir 7 botigues noves, en va tancar 5 perquè no s'ajustaven als seus nous estàndards de qualitat, i en va reformar 27 per a adaptar-les al nou Model de Botiga Eficient, amb la qual cosa disposava a finals d'any de 142 supermercats amb este nou model. A més, va continuar implantant la seua nova secció "A Punt per a Menjar", disponible en 94 supermercats en el tancament de 2020, i va avançar en el seu projecte de Frescos Global.

Mercadona a la Comunitat de Madrid

Mercadona va crear 595 nous llocs de treball estables i de qualitat, i va finalitzar l'exercici amb una plantilla formada per 11.410 persones en esta comunitat autònoma. A més, en 2020, la inversió de la companyia va ascendir a 172,5 milions d'euros destinada a contribuir a l'activació econòmica de la regió, i pel que fa a les compres a proveïdors de la zona, on col·labora aproximadament amb 58 Proveïdors Totaler, van ascendir a 2.334 milions d'euros.

Així mateix, la companyia manté un compromís social amb els veïns i veïnes de les zones en les quals té presència i activitat, i, en el cas de la Comunitat de Madrid, l'exercici passat va donar 870 tones de productes de primera necessitat a un total de 17 menjadors socials i entitats benèfiques, un 115 % més que en 2019.

Interior Bloc Logístic de Mercadona a Getafe (Madrid)Interior Bloc Logístic de Mercadona a Getafe (Madrid).

Bloc Logístic de Mercadona a Getafe (Madrid)Bloc Logístic de Mercadona a Getafe (Madrid).