Façana del primer

Mercadona iniciarà les obres del seu futur magatzem per a la venda online de Sevilla al mes de gener

21 de desembre de 2021
  • L'Ajuntament de Sevilla concedix llicència d'obres a la cadena de supermercats, que preveu posar en marxa el nou servici de compra online al final de 2022.
  • La inversió de Mercadona en este projecte superarà els 14 milions d'euros.

La Gerència d'Urbanisme de l'Ajuntament de Sevilla ha concedit a Mercadona, empresa de supermercats físics i de venda online, llicència d'obres per a la construcció d'un magatzem exclusiu per a la venda online, amb el qual podrà desenvolupar el seu projecte de compra a través d'Internet a Sevilla. Este magatzem, al qual la companyia denomina internament "Rusc", es començarà a construir el pròxim mes de gener i suposarà una inversió de 14 milions d'euros. La previsió de Mercadona és que comence a funcionar al final de 2022 i, una vegada operatiu, done servici a la ciutat de Sevilla i poblacions limítrofes.

Mercadona construirà el seu magatzem exclusiu per a la venda online sobre una parcel·la de 30.220 metres quadrats a la zona d'Higuerón Sur, que va ser adjudicada a la companyia en procés de licitació pública per part de la Gerència d'Urbanisme de l'Ajuntament de Sevilla per 10,8 milions d'euros.

Mercadona té en l'actualitat tres centres d'estes característiques, situats a València, Barcelona i Madrid. Este últim centre va iniciar l'activitat el mes d'abril de 2020, en ple confinament, ja que la companyia ha intensificat el procés d'innovació digital per a seguir connectada a les necessitats dels clients.

Mercadona a Sevilla

La companyia, amb una plantilla amb treball estable i de qualitat de 4.473 persones a la província de Sevilla, té 72 supermercats i un bloc logístic situat al municipi de Huévar del Aljarafe, on Mercadona ha construït una nova nau de peix de 7.000 metres quadrats que va es va posar en marxa el mes de novembre. La inversió de la companyia a la província ha superat els 50 milions d'euros en 2021.

Façana del primer Façana del primer "Rusc" de Mercadona Online, a Vara de Quart, València.