Mercadona està centrada a oferir a “El Cap” qualitat contundent en cada producte.

El client al centre

Mercadona ha continuat avançant en l’estratègia de Totaler Radical per a oferir a “El Cap” qualitat contundent en cada producte i, per tant, la possibilitat d’encertar

1.676

botigues

39

botigues a Portugal

+5,7 M

de llars

Supermercats eficients
La companyia disposa d’un model de botiga propi i pioner que oferix una millor experiència de compra, una millor disposició de l’assortiment i un major confort. A més, contribuïx a reforçar el compromís amb la sostenibilitat, en generar estalvis energètics de fins a un 40 % respecte a una botiga convencional.
1.287

botigues eficients

972

botigues amb A Punt per a Menjar

587 M€

invertits en obertures, reformes i altres


Qualitat basada en la millora constant

L’assortiment de Mercadona està compost aproximadament per 8.000 referències, fruit del Model de Coinnovació per mitjà del qual ha introduït 370 millores de qualitat, 217 novetats i 25 innovacions de producte.

Per a aconseguir-ho, disposa de 22 centres de coinnovació repartits entre Espanya i Portugal, en els quals treballen més de 200 especialistes que han mantingut un total de 12.500 sessions de treball amb “Caps” enamorats.


Mercadona Online

Este últim any Mercadona ha inaugurat dos nous Ruscos, magatzems exclusivament per a la venda online, a Alacant i Sevilla. Els quals se sumen als tres que ja mantenia operatius, a València, Barcelona i Madrid.

540 M€

de facturació

+2.000

treballadores i treballadors

45 M€

d’inversió a Alacant i Sevilla