Vacants d'ocupació en Mercadona per al bloc logístic de Vitòria-Gasteiz

Vacants d'ocupació en Mercadona per al bloc logístic de Vitòria-Gasteiz

29 de maig de 2018

Hi ha llocs disponibles per a treballar en Mercadona en el bloc logístic de Vitòria-Gasteiz, amb l'objectiu de cobrir les necessitats de personal: frigoristes i electromecànics/electromecàniques.

Ofertes d'ocupació per al bloc logístic de Mercadona a Vitòria-Gasteiz

Mercadona treballa en el desenvolupament de la xarxa logística amb l'objectiu de transformar-la per a optimitzar-ne tot el potencial. Per a liderar l'eficiència en la cadena de subministrament manté inversions constants des de fa més d'una dècada, i això li ha permés no només reforçar-ne l'eficiència, sinó innovar amb l'eliminació en els blocs de qualsevol manipulació i sobreesforç per part dels treballadors i treballadores, i això contribuïx a previndre i reduir el risc d'accidents laborals. De fet, la companyia ha consolidat l'aposta pel treball de qualitat als magatzems, amb la posada en marxa de blocs logístics totalment automatitzats, pioners en el sector, que són, a més, un motor de competitivitat i productivitat.

Mercadona ha finalitzat la primera fase de les obres del bloc logístic de Vitòria-Gasteiz (Àlaba/ Araba), amb la posada en marxa de l'activitat de secs, envasos, freds i peribles, i això ha suposat fins ara una inversió de 50 milions d'euros. Este projecte es va iniciar el 2015 per a abastir els supermercats que té a Euskadi, Navarra, La Rioja, Cantàbria i Burgos.

Seguint amb el projecte per al bloc logístic de Mercadona a Vitòria-Gasteiz, hi ha vacants d'ocupació en Mercadona per a frigoristes i electromecànics/electromecàniques:

Mercadona necessita personal per a logística amb els requisits següents:

Frigoristes:

  • FPII o grau superior en Fred Industrial / Manteniment en Instal·lacions Tèrmiques i Fluids.

Electromecànics/Electromecàniques:

  • Cicle formatiu de grau superior o FP II equivalent en: Electricitat i Electrònica / Mecatrònica / Electromecànica / Automatització i Robòtica Industrial.
  • Coneixements necessaris: automatització, robòtica industrial i manteniment.

Consulta les ofertes d'ocupació:

Frigoristes i electromecànics/electromecàniques per a manteniment a Vitòria-Gazteiz

Condicions laborals per a personal del bloc logístic a Vitòria-Gasteiz:

  • Tipus de contracte: indefinit.
  • El salari: 1.850 € bruts al mes amb progressió salarial (més diferents plusos segons els llocs).
  • La companyia s'encarrega de la formació de les treballadores i treballadors de Mercadona.
  • Promoció interna.

Més informació sobre les Condicions laborals en Mercadona.

Les persones interessades en les propostes d'ocupació de Mercadona poden presentar la sol·licitud d'ocupació en la nostra pàgina web, en l'apartat "Ocupació" i registrar el seu currículum actualitzat.