Personal de frutería reponiendo sección

Vacants d'ocupació de Mercadona a Barcelona

05 de setembre de 2017

Oferta d'ocupació de Mercadona a Barcelona

Per a cobrir la necessitat de llocs fixos per a supermercats de Mercadona a Barcelona, hi ha vacants a Mercadona per a personal de supermercat:

Vacants per a personal de supermercat amb els següents requisits:

Jornada completa:

Candidats amb estudis mínims d'Educació Secundària Obligatòria (ESO). Disponibilitat per a treballar de dilluns a dissabte en jornada setmanal de 40 hores i orientació pel servei al client.

Jornada parcial de finalització de setmana:

Candidats que estiguen cursant carrera universitària, que vulguen i puguen compaginar estudis i treball. Disponibilitat per a treballar divendres i dissabte (jornada de 15 hores setmanals) o dilluns, divendres i dissabte (jornada de 20 hores setmanals). 

Personal de manteniment de tenda:

Candidats amb estudis de FPI, FPII, Grau mitjà o grau superior d'electricitat, electrònica, electromecànica o mecànica amb coneixements en instal·lacions elèctriques. Disponibilitat per a treballar de dilluns a dissabte en jornada setmanal de 40 hores, en torn de matí.

 

Condicions laborals de Mercadona

Mercadona ofereix un contracte fix des del primer dia.

El salari inicial:

Jornada de 40 hores setmanals de 1.297€ bruts al mes, amb progressió salarial.

Jornada de 15 hores setmanals de 487 € bruts al mes, amb progressió salarial.

Jornada de 20 hores setmanals de 649 € bruts al mes, amb progressió salarial.

La companyia s'encarrega de la formació de les seues treballadores i treballadors en tots els llocs de les seccions de Fruiteria, Pescateria, Carnisseria, Xarcuteria, Forn, Perfumeria, Caixes, Reposició, Neteja, Servei a domicili i Manteniment de tenda.

Més informació sobre les Condicions laborals de Mercadona.

Les persones interessades en les diferents propostes d'ocupació de Mercadona a Barcelona poden presentar les sol·licituds d'ocupació en la nostra web, apartat "Ocupació" i registrar el seu Currículum.