Taronges de proximitat a Mercadona

Taronges d'origen nacional a Mercadona

07 de novembre de 2019
  • Des de novembre fins al mes d'agost de 2020, pots trobar taronges de proximitat procedents de la Comunitat Valenciana, Andalusia, Regió de Múrcia, Catalunya i Canàries, segons la zona de la teua botiga.
  • Mercadona preveu comprar 230.000 tones de taronges de proximitat a més de 2.000 proveïdors locals de cítrics durant la campanya 2019-2020.

Ja pots trobar en la secció de Fruita i Verdura de Mercadona taronges d'origen nacional. Des de l'inici de novembre fins a l'agost de 2020, Mercadona tindrà taronges de la Comunitat Valenciana, Andalusia, Regió de Múrcia, Catalunya i Canàries, segons la zona de la teua botiga, tant en malla com a granel.

Per a la campanya 2019-2020, Mercadona preveu comprar 230.000 tones de taronges a 2.000 proveïdors locals de cítrics. Les primeres taronges de la temporada són les de la varietat navelina, a les quals més tard se sumaran les taronges de les varietats Nàvel/Navelate, Lane-Late, Lane-Late Powell i València-Late.

Al principi de la temporada, esta fruita presenta un toc d'acidesa i, a mesura que avança la campanya, n'augmenta la dolçor. A més, totes les taronges de Mercadona oferixen la màxima frescor i el punt òptim de maduració, gràcies a la logística sostenible de l'empresa, que permet transportar les taronges de manera eficient en el mínim temps possible.

Diferents varietats de taronges a Mercadona

Mercadona oferix diferents formats per a consumir la taronja i beneficiar-se d'esta fruita plena d'antioxidants naturals i vitamina C:

  • Taronges a granel.
  • Taronges en malla de 3 kg.
  • Taronges en malla de 6 kg.
  • Servici de suc acabat d'esprémer. En este servici, l'entrada de taronja d’origen local és més tardana, ja que es va incorporant progressivament des del mes de novembre i es garantix igualment una taronja de gran sabor i qualitat.  

Vídeo en castellà:

Origen de les taronges de proximitat de Mercadona

Gràcies als acords de Mercadona amb més de 2.000 proveïdors locals de cítrics, la companyia oferix, tant a les seues botigues com en el servici online i de telecompra, taronges d'origen nacional des de novembre fins al mes d'agost de l'any següent.

Una vegada s'esgota la producció de la taronja local, s'importen taronges d'altres orígens. Un fet que únicament ocorre durant dos mesos de l'any, des de setembre fins al mes de novembre, aproximadament, per la qual cosa més del 90 % del total de les taronges de Mercadona a la venda són d'origen local, i així es valora el producte nacional i s'aposta per la taronja de proximitat.

En 2018 les compres de Mercadona a Espanya van arribar a un valor superior als 18.600 milions d'euros. Gràcies als acords comercials de la companyia amb el sector primari, Mercadona col·labora amb 9.000 agricultors, 12.000 pescadors i 5.500 ramaders.

Mercadona se suma a la campanya del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació "Fruita i Verdura d'ací i d'ara" que  recomana el consum de fruita i verdura de manera regular.