Entrada Nou Model de Botiga Eficient de Mercadona

Sevilla - Mercadona obrirà al desembre dos noves botigues, a Sevilla capital i a Dos Hermanas

02 de desembre de 2020
  • La companyia obrirà el dimecres dia 9 el supermercat situat a l'avinguda Parsi, que suposarà el tancament del que ja hi ha a la mateixa avinguda, i el dia 14 ampliarà la seua xarxa de botigues a Dos Hermanas amb un nou establiment a l'avinguda Adolfo Suárez, obertures que representaran una inversió conjunta de 9,5 milions d'euros.
  • Ambdós supermercats respondran al Nou Model de Botiga Eficient de Mercadona, que inclou novetats com la secció A Punt per a Menjar i millores en l'aspecte mediambiental, tecnològic i de servici.

Mercadona obrirà al desembre dos nous supermercats a Sevilla: l'un a la capital i l'altre al municipi de Dos Hermanas, obertures que representen una inversió conjunta de 9,5 milions d'euros. En concret, el dimecres dia 9 obrirà les portes el supermercat situat a l'avinguda Parsi, obertura que comporta el tancament del que hi ha situat a la mateixa avinguda, i el dilluns 14 ho farà l'establiment de l’avinguda Adolfo Suárez, al municipi de Dos Hermanas. D'esta manera, Mercadona tancarà este exercici amb 70 supermercats a Sevilla (capital i província).

El nou supermercat de l'avinguda Parsi té una superfície de sala de vendes de 1.750 metres quadrats i un total de 208 places d'aparcament. El supermercat de l'avinguda Adolfo Suárez, té 1.868 metres quadrats de sala de vendes i 181 places d'aparcament. En els dos casos, Mercadona implantarà el Nou Model de Botiga Eficient, que reforça l'excel·lència en el servici i optimitza l'acte de compra amb millores enfocades tant als ''Caps'' (clients) com als treballadors, als proveïdors i a la societat. Per a aconseguir-ho, esta nova generació de supermercat presenta un disseny totalment renovat respecte a l'anterior model de botiga de Mercadona, amb millores com ara corredors més amplis i un nou model de carro de la compra i de carro tipus cistella molt més ergonòmics i lleugers.

A això se sumen novetats com la secció A Punt per a Menjar, en què Mercadona ha ampliat l'assortiment amb nous plats saludables, com la menestra de verdures o diferents tipus de peixos (orada, salmó i abadejo) amb guarnició; més entrepans com el brioix vegetal o l'entrepà de pernil; i un nou taulell de Hot Deli amb un ampli assortiment de rostits, com aara pollastre, costelles o creïlles, en els quals destaca el frango, pollastre típic de Portugal. Totes estes noves referències se servixen en envasos sostenibles elaborats amb canya de sucre o de cartó, fruit del compromís actiu de Mercadona amb el medi ambient a "donar el SÍ a continuar cuidant el planeta" i una aposta decidida per la sostenibilitat a llarg termini del procés.

Esta nova generació de supermercat eficient té un disseny totalment renovat respecte a l'anterior model de botiga de Mercadona, amb nous colors i materials, tant en la façana exterior d'accés al supermercat com en la distribució de les diferents seccions. Així mateix, aposten per espais diàfans amplis que faciliten l'entrada de llum natural i colors càlids en la delimitació dels diferents ambients.

Tecnologia i ergonomia per als treballadors i treballadores de Mercadona

Addicionalment, amb l'objectiu de facilitar les tasques diàries dels treballadors, este nou supermercat inclou múltiples mesures per a millorar l'ergonomia i eliminar sobreesforços. Per exemple, el nou moble de caixa de Mercadona s'ha desenvolupat en col·laboració amb l'Institut de Biomecànica de València. La botiga també disposa de zones comunes perquè els empleats tinguen més comoditats en els moments de descans, així com un menjador més equipat i unes taquilles personals més àmplies i còmodes.

A més, esta Nova Botiga Eficient de Mercadona està completament connectada tecnològicament, per mitjà de la integració d'una sèrie de dispositius electrònics i eines col·laboratives per als treballadors, amb els quals poder compartir informació des de qualsevol secció de la botiga; la qual cosa facilita l'autogestió de cada supermercat i agilita els processos de tota la cadena. Entre els nous dispositius es troben, entre altres, la línia de caixes, les balances o l'ús de tauletes electròniques que substituïxen el paper per a fer gestions administratives. Tot això permet optimitzar els processos i conéixer la gestió de la botiga en temps real, la qual cosa facilita la presa de decisions i contribuïx a una major agilitat, especialment, en la gestió dels productes frescos. 

Estalvi energètic: botiga ecoeficient

En l'àmbit mediambiental, s'han pres mesures que permeten reduir fins a un 40 % el consum energètic respecte al model de botiga convencional, gràcies a la millora de l'aïllament tèrmic i acústic, i s'han optimitzat els materials i el grossor de les parets i els sostres, i amb nous congeladors més eficients energèticament i respectuosos amb el medi ambient. A més, disposa d'un sistema d'il·luminació LED automatitzat que es regula segons les zones i els moments del dia, per a una gestió energètica molt més eficient. 

Amb esta nova obertura, els clients de Mercadona es beneficiaran de la seua coneguda política comercial SPB (sempre preus baixos), que la companyia utilitza de manera exclusiva i que consistix a garantir el menor preu unitari dels productes, amb la millor qualitat, de manera permanent. Així, Mercadona pot oferir als seus clients, amb independència de qui fabrique el producte, un assortiment eficaç amb la màxima qualitat i al mínim preu possible.

Logo EActiVat