Rosario, treballadora de Mercadona recentment jubilada en la porta del supermercat de Santa Pola en el qual va treballar durant 23 anys

Rosario, treballadora de Mercadona recentment jubilada conta la seua història

07 de febrer de 2018
  • Rosario Rodes conta en aquest vídeo la seua experiència de treball a Mercadona després de 23 anys en la companyia.

Vídeo en espanyol

Rosario, recentment jubilada, comparteix la seua història com a treballadora de Mercadona durant 23 anys en una de les nostres tendes a Santa Pola (Alacant).

Rosario explica què és el que més valora del seu treball a Mercadona aquests anys com a carnissera de tall.

Rosario diu que com a treballadora de Mercadona el que més li ha aportat han sigut els seus companys i companyes i la relació propera amb els clients. També recorda com va ser el seu últim dia a la tenda i la sorpresa que li van preparar.

La companyia ha volgut fer visible la història de Rosario com a mostra de reconeixement al seu treball a Mercadona durant tot aquest temps i en representació del compromís i implicació que tenen els treballadors i treballadores de Mercadona.

Per a Mercadona és un orgull que Rosario haja compartit el seu esforç i il·lusió amb nosaltres durant aquest temps i li desitgem tot el millor.

Condicions laborals a Mercadona

Mercadona disposa d'un Model de Recursos Humans que ofereix ocupació de qualitat i estable i altres valors com a formació o promoció. Aquestes condicions laborals de Mercadona permeten disposar d'un equip de persones altament motivades i alineades amb el projecte conjunt.