Nova varietat de llimes de Mercadona

Nova varietat nacional de llima als supermercats Mercadona

14 de abril de 2020
  • Com tots els anys per esta època, l'entrada del cítric Verna substituïx la varietat Primofiori, els dos procedents de camps situats a la Regió de Múrcia, la Comunitat Valenciana i Andalusia.
  • Es tracta d'una varietat més gran, amb la pell més rugosa, amb els extrems punxeguts, amb bona quantitat de suc i d'aroma fresca i sabor.
  • Esta varietat s'està implantant de manera progressiva des del dilluns 13 d'abril fins al dia 20 del mateix mes, moment a partir del qual estarà implantada en tota la cadena fins al principi del mes de juny.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, oferix des del dilluns 13 d'abril en pràcticament totes les seues botigues d'Espanya i Portugal la varietat Verna de llimes, la qual estarà implantada en tota la cadena a partir del 20 d'abril. Com tots els anys per estes dates, estos cítrics substituïxen la varietat Primofiori, els dos procedents de camps situats a la Regió de Múrcia, la Comunitat Valenciana i Andalusia.

''Si estos temps difícils ens donen llimes, farem llimonada''

Estes llimes, disponibles fins al principi del mes de juny, es caracteritzen perquè són més grans, amb la pell més rugosa i la corfa més grossa, els extrems punxeguts, d'aroma fresca i sabor, i amb bona quantitat de suc. La demanda d'este producte, del qual en 2019 la companyia en va vendre aproximadament 25 milions de quilos, és una constant durant estos dies per les seues excel·lents propietats.

Compromesos amb els productes d'origen nacional

En 2019 les compres de Mercadona a Espanya van arribar a un valor superior als 19.970 milions d'euros. Gràcies als acords comercials de la companyia amb el sector primari, Mercadona col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders. A més, la companyia dona suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ''Fruita i verdura de temporada''.

Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà

Llima Verna disponible a la secció Fruita i Verdura de MercadonaLlima Verna disponible a la secció Fruita i Verdura de Mercadona.