Botella d'oli d'oliva verge extra Hacendado Nova Campanya

Nova Edició Limitada d'Oli Hacendado oliva verge extra Nova Campanya

18 de desembre de 2018
  • La nova edició de l'Oli Hacendado Nova Campanya de Mercadona, de producció limitada, ja està disponible en tots els supermercats de la companyia.
  • Es tracta d'un cupatge d'olis d'oliva verge extra procedents de les varietats mançanenca, arbequina i oliva de fulla blanca, fruit d'un acurat procés de selecció dels primers olis produïts el mes de novembre de 2018.

Oleoestepa, societat cooperativa productora i comercialitzadora d'oli d'oliva verge extra que té la seu al municipi sevillà d'Estepa, llança una nova edició de l'Oli de Mercadona oliva verge extra Hacendado Nova Campanya, de producció limitada, perquè és un producte elaborat a partir dels primers olis verge extra de la campanya.

La nova edició d'Oli Hacendado Nova Campanya és un cupatge d'olis d'oliva verge extra procedents de les varietats mançanenca, arbequina i de fulla blanca, fruit d'un acurat procés de selecció dels primers olis produïts el mes de novembre de 2018. Un oli d'oliva verge extra excepcional amb un perfil sensorial fruitat d'oliva verda i tocs d'oliva madura molt fresc i delicat alhora. Aroma a herba fresca acabada de tallar amb notes agradables de fruita; en boca, sabor a herba fresca i tocs d'ametla verda. L’entrada en boca és dolça amb un amarg i picant equilibrat.

Oleoestepa, cooperativa que té 17 almàsseres associades situades a les províncies de Còrdova i Sevilla, agrupa més de 5.000 agricultors amb més de 52.000 hectàrees d'olivar, i envasa també, des d'agost de 2015, l'oli d'oliva verge extra Gran Selección Cooperativa Hacendado. Es tracta d'un cupatge dissenyat per a la cadena de supermercats i que es comercialitza en Mercadona en envàs de vidre de 750 ml.

Oli d'oliva de Mercadona 100 % nacional

Des de fa anys, Mercadona manté el compromís, sempre que siga viable, d'utilitzar matèria primera d'origen nacional. Un exemple clar és el de l'oli d'oliva Hacendado, 100 % d'origen espanyol tal com ho ha acreditat l'organisme independent Neoris i així s'indica en l'etiquetatge.