Lineal de tints en la secció Perfumeria de Mercadona

Nous ''caps'' descobrixen el tint per als cabells de Mercadona

16 de abril de 2020
  • El Proveïdor Totaler Laboratorios Neocos ha accelerat la posada en marxa de la seua nova línia de producció i incrementa el nombre de la seua plantilla per a proveir la demanda d'estos productes elaborats a la seua fàbrica d'Algemesí (València).
  • La companyia incrementa la venda d'estos productes i passa de vendre 11 unitats per botiga al dia, a vendre 25 unitats per botiga al dia.
  • Estos nous ''caps'' es basen en els canals oficials de la companyia, com les xarxes socials o el telèfon gratuït d'atenció al client, per a resoldre els seus dubtes.

Nous ''caps'' (clients) de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, comencen a utilitzar els tints per als cabells disponibles en la secció Perfumeria. Este increment es veu reflectit en les vendes, ja que la companyia passa de vendre 11 unitats per botiga al dia, a vendre 25 unitats per botiga al dia; al mateix temps que nous ''caps'' contacten amb la companyia a través dels seus canals oficials, com les xarxes socials o el telèfon gratuït d'atenció al client, per a resoldre els seus dubtes sobre com usar-lo.

Laboratorios Neocos, Proveïdor Totaler encarregat d'elaborar la gamma de tints per als cabells disponible en la secció Perfumeria de Mercadona, ha accelerat la posada en marxa de la seua nova línia de producció i ha incrementat el nombre de la seua plantilla per a garantir el subministrament d'estos productes, elaborats a la seua fàbrica d'Algemesí (València).

La gamma de tints per als cabells està formada per diferents productes, entre els quals hi ha: Coloració permanent amb amoníac amb cobertura 100 % canes que enfosquix o aclarix de 2 a 3 tons. Esta línia de productes, disponible en tota la cadena des de mitjan 2014, ha anat evolucionant per a adaptar-se a les necessitats del client, i actualment en algunes de les botigues s'ha incorporat un nou kit amb un Sèrum protector per a aplicar abans del tint. A més, fruit de la col·laboració amb el Proveïdor Totaler i de captar amb ''El Cap'', en este nou kit el sobre Post condicionador s'ha transformat en un envàs amb un tap per tal que el client el puga obrir amb les mans banyades, i s'ha augmentat al mateix temps la quantitat.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà

Lineal de tints en la secció Perfumeria de MercadonaLineal de tints en la secció Perfumeria de Mercadona.