Empresaris impulsors de la iniciativa #AçòNOhadePARAR

Més de 600 empreses s'unixen en una setmana a la iniciativa #AçòNOhadePARAR per a impulsar la recuperació econòmica

17 de abril de 2020
  • Milers d'empreses de tot el territori nacional impulsen l'economia dins del marc de la iniciativa #AçòNOhadePARAR.

#AçòNOhadePARAR suma més de 600 empreses a la llista inicial de 2.000 companyies de tot el territori nacional. La coneguda iniciativa té com a objectiu reconéixer públicament, valorar totes les empreses, treballadors, autònoms i empresaris que impulsen la recuperació econòmica del país i donar-los suport.

A pesar de les previsions sobre la recessió que s'han publicat estos dies, comptem amb empreses, ja siguen grans i xicotetes i de sectors com el consum, energia o esport, entre molts altres, que busquen la manera de transformar-se o reinventar-se perquè, quan açò acabe, el país alce el vol econòmicament i socialment més ràpid.

Més de 200 empresaris i personalitats se sumen cada dia a la iniciativa i la secunden a través de videomissatges en els seus canals socials, reproduïts fins a 250.000 vegades fins hui. Estos influencers, juntament amb els mitjans de comunicació, nacionals i autonòmics, s'han fet eco de la iniciativa. Gràcies a la seua ajuda en la difusió, el missatge #AçòNOhadePARAR ha arribat a més de 40 milions d'espanyols.

En només una setmana, la web del moviment ha tingut més de 110.000 visites. A més, moltes empreses i persones a títol personal s'unixen a la iniciativa per mitjà del seu formulari online. #AçòNOhadePARAR està oberta a empreses del territori nacional, de totes les grandàries i sectors, que compartisquen el mateix objectiu i s'esforcen cada dia per impulsar la recuperació econòmica del país.

Mai tantes empreses de tot el país s'havien unit a una iniciativa similar. Açò és només el començament d'un moviment que es mantindrà després de la crisi sanitària i que deixarà empremta. La unió d'estes companyies i sectors serà clau per a ser proactius davant de futures dificultats en l'economia empresarial nacional.

#AçòNOhadePARAR disposa de perfils en totes les xarxes socials per a poder seguir el moviment i mantindre's informat.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà