Productes per a celíacs disponibles en els lineals de Mercadona

Mercadona s'unix al Dia Nacional del Celíac 2022

27 de maig de 2022
  • Com cada 27 de maig, fidel al seu compromís amb les persones celíaques, Mercadona s'unix al Dia Nacional del Celíac per a visibilitzar esta malaltia.
  • La companyia oferix en els seus lineals 1.400 productes sense gluten i continua treballant en el desenvolupament d'un assortiment apte per a persones celíaques.

El compromís de Mercadona amb els "Caps" (clients) que patixen intoleràncies o al·lèrgies alimentàries al gluten és un fet. La companyia s'unix a el Dia Nacional del Celíac per a visibilitzar esta malaltia i continuar amb el seu propòsit de ser una empresa que la societat vulga que existisca.

Assortiment de productes sense gluten disponible en Mercadona

Els "Caps" celíacs poden trobar en els lineals 1.400 referències de productes sense gluten de Mercadona. A més, la companyia continua treballant diàriament per a millorar i desenvolupar un ampli assortiment, sempre amb la màxima qualitat.

Amb este objectiu, Mercadona col·labora directament amb els "Caps" que no poden ingerir este tipus de proteïna amb sessions de coinnovació i així poder conéixer i satisfer les seues necessitats. A més, també es recolza en els seus proveïdors especialistes i diferents associacions de celíacs de referència a Espanya per a l'elaboració de productes.

Mercadona amb el col·lectiu celíac

Des de fa anys, Mercadona col·labora amb diferents entitats de referència a Espanya com la Federació d'Associacions de Celíacs d'Espanya (FACE) i les associacions autonòmiques, Celíacs de Catalunya (SMAP), l'Associació de Celíacs i Sensibles al Gluten (ACSG) i l'Associació Espanyola de Persones amb Al·lèrgia a Aliments i Làtex (AEPNAA).

Gràcies a la col·laboració amb estes entitats, la companyia coneix millor les necessitats d'este col·lectiu i promou accions dirigides a persones amb malaltia celíaca o sensibilitat al gluten.

Productes sense gluten de Mercadona

Coneix més sobre els productes sense gluten de Mercadona en l'apartat de Consells Sense Gluten.