Paté de foie d'ànec amb ceba caramel·litzada

Mercadona sorprén amb dos novetats en paté: de senglar amb bolets i d'ànec amb ceba caramel·litzada

27 de desembre de 2021
  • Els dos productes servixen com a base per a torrades o com a ingredient clau per a preparar salses, farciments o condiments.
  • Els Proveïdors Totaler responsables d'elaborar estos productes són Gourmet Cazorla i Martiko a les seues instal·lacions de Linares (Jaén) i Bera (Navarra), respectivament.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, dins de la seua campanya de Nadal "El millor per a donar el millor" –en la qual selecciona una sèrie de productes perquè els "Caps" (clients) oferisquen estos dies als seus–, ha posat a la venda dos nous patés d'Hacendado, ideals com a base per a torrades o com a ingredient clau per a preparar salses, farciments o condiments.

Una d'estes novetats, el paté de senglar amb bolets de Mercadona, elaborat pel Proveïdor Totaler Gourmet Cazorla a Linares (Jaén), estarà disponible en la campanya de Nadal en totes les botigues que la companyia té a Espanya.

Per contra, el paté de foie amb ceba caramel·litzada de Mercadona, elaborat pel Proveïdor Totaler Martiko a Bera (Navarra), va començar a implantar-se de manera progressiva al juliol d'enguany i, des del mes de novembre passat està disponible en totes les botigues que la companyia té tant a Espanya com a Portugal.

Paté de foie d'ànec amb ceba caramel·litzadaPaté de foie d'ànec amb ceba caramel·litzada.

Paté de senglar amb boletsPaté de senglar amb bolets.