Cartell de la Gran Recollida d'Aliments 2019

Mercadona se suma a la Gran Recollida d'Aliments

22 de novembre de 2019
  • Mercadona participa un any més en la Gran Recollida d'Aliments organitzada per la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments.
  • La recollida se celebra durant els dies 22 i 23 de novembre.
  • Consulta la llista de botigues participants que Mercadona posa a la disposició dels bancs d'aliments per a fer la donació de productes.

Mercadona posa a la disposició de la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments punts de recollida en la majoria de les seues botigues per a la Gran Recollida d'Aliments. La companyia col·labora d'esta manera en la iniciativa que se celebra durant este cap de setmana, el 22 i 23 de novembre.

A més, Mercadona aporta els seus recursos humans i logístics per a fer arribar els productes donats a cada un dels bancs d'aliments, i facilita així la distribució dels productes perquè puguen ser repartits per tota Espanya.

El nostre compromís és animar els nostres clients a participar en la recollida donant productes en els punts de recollida col·locats a les botigues. Per a més informació sobre la Gran Recollida d'Aliments, visita la web de la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL).

Vídeo en espanyol:

Consulta la llista de les botigues participants de Mercadona

Document en espanyol:

Llista de botigues participants de Mercadona

Descargar

 

Donació d'aliments de Mercadona a institucions i entitats socials

Al llarg de l'any Mercadona col·labora amb bancs d'aliments, menjadors socials i altres entitats benèfiques que ajuden moltes persones de tota Espanya. En concret, l’any 2018 la companyia va donar 8.300 tones d'aliments a través de les diferents iniciatives en les quals participa en totes les comunitats i ciutats autònomes d'Espanya. 

Així mateix, Mercadona treballa en la seua política de gestió de residus per a reduir els desaprofitaments en tots els seus processos. Estes són les estratègies per a evitar i previndre el desaprofitament d'aliments.