Treballador de Mercadona en botiga

Mercadona se situa com l'empresa més atractiva del sector distribució per a atraure i retindre talent en 2020

07 de abril de 2021
  • El Monitor Espanyol de Reputació Corporativa (Merco), reconeix Mercadona com la segona millor empresa del país per a treballar en el seu rànquing global.
  • En l'enquesta han participat més de 39.000 persones que han valorat positivament les condicions laborals de Mercadona.

En un any tan complex com ha sigut 2020, Mercadona ha sigut reconeguda com la millor empresa del sector de la distribució generalista i la segona en l’àmbit global per a atraure i retindre talent. La companyia ocupa estes posicions en el rànquing de Merco Talento del Monitor Espanyol de Reputació Corporativa, un dels principals monitors empresarials de reputació corporativa de referència a Espanya i Llatinoamèrica des de 2006.

Per a l’elaboració del rànquing, s'ha comptat amb la valoració de més de 39.000 persones que han avaluat la gestió de les treballadores i treballadors i les diferents dimensions reputacionals que tenen a veure amb el talent, tenint en compte la percepció de tots els col·lectius sobre la capacitat de les empreses a l'hora de captar i retindre el talent.  Amb estes enquestes, Merco reconeix les 100 empreses més atractives per a treballar a Espanya.

Conscient que encara hi ha recorregut de millora en l’àmbit dels recursos humans, Mercadona es mostra molt orgullosa dels resultats obtinguts en un any en què les treballadores i treballadors de la companyia han demostrat la seua capacitat de gestió i superació fent un gran esforç per a fer front a les circumstàncies produïdes per la COVID-19. 

Les condicions laborals de Mercadona

Per a la companyia El Treballador és un dels components més importants.  El model de Recursos Humans de Mercadona oferix un treball estable i de qualitat, amb salaris per damunt de la mitjana del sector, formació i la possibilitat de promocionar internament.

Les condicions dels treballadors de Mercadona també han sigut reconegudes per l’Organització Internacional del Treball (OIT) quant a ocupació estable i de qualitat.  

Peu de foto: Pepe, treballador del supermercat de El Pinillo II de Torremolinos, Màlaga. 

Logo EActiVat