Torrons Mini Hacendado de Mercadona

Mercadona reforça la qualitat dels seus Torrons Mini i en ven més de 3.200 unitats al dia

09 de desembre de 2020
  • El tradicional dolç nadalenc es pot disfrutar ja en porcions en les varietats de torró bla, dur, xocolate cruixent i crema cremada.
  • El Proveïdor Totaler Sanchis Mira elabora estos dolços nadalencs en format xicotet des de les seues instal·lacions de Xixona (Alacant).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça la qualitat del Torrons Mini Hacendado i en ven al dia més de 3.200 bosses en vespres de Nadal.

Esta millora en la qualitat dels torrons mini en porcions de Mercadona, format que facilita compartir i tastar diferents sabors d'este tradicional dolç nadalenc, és el resultat d'un procés d'innovació desenvolupat amb els “Caps” (clients) de Mercadona que ha permés augmentar la qualitat d'este tipus de torrons.

L'empresa Sanchis Mira és el Proveïdor Totaler dels Torrons Mini Hacendado, que produïx en el centre de la companyia a la torronera ciutat de Xixona (Alacant), en bosses de 272 grams amb porcions de quatre varietats: bla, dur, xocolate cruixent i crema cremada per a totes les botigues que la companyia té a Espanya.

Imagen de cabecera: Assortiment Torrons Mini Hacendado.

Logo EActiVat