Mercadona, empresa més atractiva per a treballar en el sector distribució

Mercadona, reconeguda pels universitaris com l'empresa més atractiva per a treballar en el sector distribució

09 de maig de 2024
  • En la 7a edició de Merco Talent Universitari, Mercadona se situa en quinta posició a escala global.
  • Més de 8.800 universitaris i estudiants de Formació Professional han avaluat diferents variables relacionades amb la gestió de recursos humans en el rànquing realitzat pel Monitor Espanyol de Reputació Corporativa.

Mercadona és reconeguda com l'empresa més atractiva per a treballar en el sector de la distribució a Espanya, segons els resultats del rànquing de Merco Talent Universitari, realitzat pel Monitor Espanyol de Reputació Corporativa. Així mateix, la companyia se situa en la quinta posició en el rànquing global.

En esta 7a edició de Merco Talent Universitari s'han analitzat les valoracions de més de 8.800 universitaris de penúltim i últim any, estudiants de màster i títols equivalents, doctorands de diferents universitats del país i estudiants de Formació Professional. Els jóvens han valorat diferents variables relacionades amb la gestió de recursos humans, que són determinants a l'hora de triar un treball, com la qualitat laboral, la igualtat d'oportunitats, la formació en el lloc de treball, les condicions salarials i les possibilitats de promoció, entre altres.

Una família de + 100.000: contractes fixos i de qualitat

Mercadona es mostra molt orgullosa dels resultats obtinguts, que comporten el reconeixement a la seua família de més de 100.000 treballadores i treballadors.

Conscient que les treballadores i els treballadors són el millor actiu dels clients i essencials per al creixement empresarial, Mercadona advoca per un lloc de treball estable i de qualitat, amb sous per damunt de la mitjana del sector.

Així mateix, la política de recursos humans de Mercadona aposta per la formació, la projecció professional i l'impuls al talent. En 2023, la companyia va destinar 110 milions d'euros a consolidar i millorar les habilitats i els coneixements de la plantilla, i 2.221 treballadores i treballadors van ser promocionats a llocs de més responsabilitat.

Coneix les ofertes d'ocupació de Mercadona.