Leche de Mercadona. Campaña Lácteos de aquí cada día

Mercadona recolza la campanya “Làctics d'ací cada dia”

06 de juliol de 2016

Lacteos de AquíL'objectiu de la campanya “Làctics d'ací cada dia” és difondre la importància de consumir 3 racions diàries de productes làctics, i ajudar a l'estabilitat i sostenibilitat del sector boví de llet. La iniciativa naix de l'Acord Làctic, del que Mercadona i els seus interproveedores làctics són signataris, i està impulsada pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient (MAGRAMA) i la Interprofessional Làctica (INLAC). Mercadona, compromesa amb els productes espanyols, recolza aquesta iniciativa per a recomanar el consum de manera regular de productes làctics, els quals, caracteritzats per la seua qualitat, sabor i varietat, aporten vitalitat a l'organisme.

Productes espanyols en Mercadona

Mercadona, compromesa amb el desenvolupament del projecte de Cadena Agroalimentària Sostenible, manté una relació estreta amb el sector primari per a oferir sempre la màxima qualitat i frescor en tots els seus productes. Dins d'aquest compromís per oferir productes espanyols en Mercadona, sempre que siga viable, la cadena de supermercats col·labora amb més de 7.500 agricultors, 4.300 ramaders i 12.000 pescadors de tota Espanya.

A més, destaca l'origen espanyol de la llet de Mercadona, i que des de 2015, l'empresa manté una relació estable i sostenible amb més de 3.100 ramaders de llet de vaca espanyols.

Video de la campanya "Làctics d'ací cada dia" del Ministeri d'Agricultura en el qual col·labora Mercadona. ​

 

Productos españoles en Mercadona

Mercadona, comprometida con el desarrollo del proyecto de Cadena Agroalimentaria Sostenible, mantiene una relación estrecha con el sector primario para ofrecer siempre la máxima calidad y frescura en todos sus productos. Dentro de este compromiso por ofrecer productos españoles en Mercadona, siempre que sea viable, la cadena de supermercados colabora con más de 7.500 agricultores, 4.300 ganaderos y 12.000 pescadores de toda España.

Además, destaca el origen español de la leche de Mercadona, y que desde 2015, la empresa mantiene una relación estable y sostenible con más de 3.100 ganaderos de leche de vaca españoles.

Productos lácteos en Mercadona Productos lácteos en Mercadona.