Lliurament de targetes per a aliments Mercadona a Creu Roja en la Regió de Múrcia.

Mercadona realitza un nou lliurament de targetes per a aliments a Creu Roja en la Regió de Múrcia

29 de maig de 2017
  • Amb aquest nou lliurament, Mercadona ha donat a Creu Roja, des de l'inici de l'acord conjunt, més de 93.000 quilos d'aliments per a les famílies més vulnerables de la Regió de Múrcia.
  • Les famílies podran adquirir aliments frescos amb aquestes targetes en els establiments Mercadona, completant així els lots d'alimentació que els reparteix Creu Roja.

Faustino Herrero, President de Creu Roja a la Regió de Múrcia, ha rebut per part de MERCADONA un nou lliurament de targetes, equivalent a més de 240 carros de la compra. Mitjançant l'ús d'aquestes targetes, les persones que atén Creu Roja a la Regió de Múrcia podran adquirir aliments frescos amb els quals completar els lots d'aliments envasats que reben a les diferents seus que la institució té repartides per tota la Regió de Múrcia.

Faustino Herrero, va voler ressaltar “la col·laboració que des de Mercadona estan mantenint a la Regió de Múrcia amb Creu Roja en accions i iniciatives concretes que estan suposant un gran alleujament per a les famílies que atenem i que tant ho necessiten”. El president de Creu Roja va assenyalar que “Mercadona porta diversos anys col·laborant amb nosaltres de manera molt estreta en ajudar a pal·liar la problemàtica de les persones necessitades, situació que, lamentablement, no sembla que es puga solucionar a curt termini". A més, afegeix que "aquestes targetes de consum que ens lliura Mercadona tindran una funció molt concreta: que les famílies puguen adquirir principalment productes frescos com carn, peix, fruites i verdures, pa... amb els quals complementar i equilibrar la seua dieta, ja que en el repartiment d'aliments que nosaltres desenvolupem des de les nostres assemblees locals, allò que lliurem a quasi 60.000 persones que així ho necessiten són productes no peribles procedents del FEGA o de donacions procedents de particulars i empreses".

Ana Belén Martínez, Directora de Relacions Externes de Mercadona a la Regió de Múrcia va destacar que “aquesta iniciativa s'engloba dins d'un acord de col·laboració que existeix entre les dues entitats i que es ve desenvolupant des de l'any 2012, pel qual Mercadona col·labora amb Creu Roja per a posar el seu gra de sorra per a ajudar a les famílies murcianes que ho necessiten”. Concretament, Mercadona ha donat un total de 93.000 quilos d'aliments a Creu Roja, reafirmant així el seu compromís amb les famílies desfavorides de la Regió.

A més, Mercadona en la Regió de Murcia col·labora diàriament amb tres menjadors socials com són el Menjador Social Jesús Abandonado a Múrcia, amb el qual porta treballant més de quatre anys, el Menjador Social de Cáritas a Cartagena amb el qual col·labora des de fa dos anys i el Menjador Beata Piedad de la Cruz a Alcantarilla al que va començar a portar aliments l'any passat. A més, ha col·laborat en múltiples “Operacions Quilo” i iniciatives com la del Banc d'Aliments, entre altres entitats, a través de la seua campanya de conscienciació social “La Gran Recollida”, disposant dels supermercats que té en gran part dels municipis de la Regió.

En 2016, l'empresa va aportar més de 160.000 quilos de productes de primera necessitat a diferents entitats socials de la Regió de Múrcia.