Campanya de meló nacional en Mercadona

Mercadona preveu comprar més de 60.000 tones de meló de tot l'any d'origen nacional

18 de agost de 2021
  • La campanya de proximitat del meló pell de gripau va de maig a principi d'octubre.
  • La companyia aposta per la fruita i la verdura de proximitat i col·labora amb més de 15 proveïdors locals, que tenen els camps a Andalusia, la Regió de Múrcia, la Comunitat Valenciana, Castella-la Manxa i la Comunitat de Madrid.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i, concretament, per la fruita i verdura de proximitat, provoca que la companyia tinga previst comprar més de 60.000 tones de meló pell de gripau d'origen nacional esta temporada, que va de maig a principi d'octubre.

Mercadona oferix esta fruita a les més de 1.600 botigues que té, gràcies a la col·laboració amb aproximadament 15 proveïdors locals, que tenen els camps a Andalusia, la Regió de Múrcia, la Comunitat Valenciana, Castella-la Manxa i la Comunitat de Madrid.

Meló de tot l'any en lineal de MercadonaMeló pell de gripau d'origen nacional, en el lineal de Mercadona.

Meló de tot l'any en el camp MercadonaMeló pell de gripau en el camp.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ''Fruites i verdures de temporada''. Així mateix, Mercadona defén les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.