Anxova del Cantàbric disponible en Mercadona

Mercadona preveu comprar més de 1.000 tones d'anxova del Cantàbric per a la campanya d'enguany

29 de abril de 2020
  • La campanya va d'abril-maig fins a agost de 2020 i el client podrà trobar este peix, si la captura del dia ho permet, a les botigues situades a Galícia, Principat d'Astúries, Cantàbria, Euskadi, Comunitat de Madrid, Andalusia, Comunitat Valenciana, Catalunya i Portugal.
  • La companyia va vendre, aproximadament, 1.000 tones d'anxova del Cantàbric en 2019.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i de proximitat ha provocat que la companyia tinga previst comprar més de 1.000 tones d'anxova del Cantàbric per a la campanya d'enguany, que va d'abril-maig fins a agost de 2020, a proveïdors com Import Export Pescados José Luis SL (Cantàbria) i Pescados Getaria (Euskadi), entre altres, a més d'actuar com a compradors a la llotja d'Ondarroa (Biskaia) amb el proveïdor local Proyecto Ondarroa. El client pot trobar este peix, si la captura del dia ho permet, a les botigues que la companyia té situades a Galícia, Principat d'Astúries, Cantàbria, Euskadi, Comunitat de Madrid, Andalusia, Comunitat Valenciana, Catalunya i Portugal. Així mateix, destaca que en 2019 la companyia va vendre aproximadament 1.000 tones d'anxova del Cantàbric.

Compromesos amb els productes d'origen nacional

L'any 2019 les compres de Mercadona a Espanya van arribar a un valor superior als 19.970 milions d'euros. Gràcies als acords comercials de la companyia amb el sector primari, Mercadona col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders. A més, la companyia dona suport a diverses iniciatives dutes a terme pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació en este sentit.

Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Anxova del Cantàbric disponible en la secció Pescateria de MercadonaAnxova del Cantàbric disponible en la secció Pescateria de Mercadona.

Anxova del Cantàbric disponible en la secció Pescateria de MercadonaAnxova del Cantàbric disponible en la secció Pescateria de Mercadona.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà