Meló d'alger d'origen Espanya en Mercadona

Mercadona preveu comprar enguany més de 97.500 tones de meló d'alger origen espanyol

12 de agost de 2021
  • Esta fruita és rica en vitamines A, B6 i C, minerals i fibra, i també en antioxidants, i es pot adquirir tant sencera com en mitats.
  • La cadena aposta per la fruita i verdura de proximitat, per la qual cosa compra meló d'alger a 22 proveïdors diferents, que tenen els camps a Andalusia, la Regió de Múrcia, la Comunitat Valenciana, Castella-la Manxa i Canàries.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i, concretament, per la fruita i verdura de proximitat, provoca que la companyia tinga previst comprar més de 97.500 tones de meló d'alger d'origen Espanya esta temporada, que finalitza el mes d'octubre.

La cadena adquirix esta fruita rica en vitamines A, B6 i C, minerals i fibra, i també en antioxidants, a 22 proveïdors diferents, que tenen els camps a Andalusia, la Comunitat Valenciana, la Regió de Múrcia, Castella-la Manxa i Canàries.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ''Fruites i verdures de temporada''. Així mateix, Mercadona defén les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Meló d'alger d'origen Espanya, en el lineal de MercadonaMeló d'alger d'origen Espanya, en el lineal de Mercadona.

Meló d'alger de Mercadona en el campMeló d'alger en el camp.