Cireres d'origen Espanya de Mercadona

Mercadona preveu comprar el doble de cirera d'origen espanyol fins a superar les 6.000 tones

30 de juny de 2021
  • La cadena únicament ven cirera espanyola i, en la seua aposta per la fruita i la verdura de proximitat, compra a Extremadura, la Regió de Múrcia, la Comunitat Valenciana, Catalunya i Aragó.
  • Els proveïdors Campo y Tierra i Agrupación Cooperativas Valle del Jerte, de Càceres; Cherry Fresh, de Múrcia; Molina y Azorín i Catafruit Villena, d'Alacant; Cerima, de Tarragona; Frutas Espax i Frutaria, de Lleida; Interlázaro i SAT Vidrio, de Saragossa, i Summerfruit, d'Osca, assortixen tota la cadena.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i, concretament, per la fruita i la verdura de proximitat, provoca que la companyia tinga previst comprar més de 6.000 tones de cirera d'Origen Espanya en esta temporada, que va de maig a agost, el doble que en la campanya anterior.

La companyia únicament adquirix cirera d’origen nacional i col·labora amb els proveïdors d'esta fruita Campo y Tierra i Agrupación Cooperativas Valle del Jerte, de Càceres; Cherry Fresh, de Múrcia; Molina y Azorín i Catafruit Villena, d'Alacant; Cerima, de Tarragona; Frutas Espax i Frutaria, de Lleida; Interlázaro i SAT Vidrio, de Saragossa, i Summerfruit, d'Osca.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ''Fruites i verdures de temporada''. Així mateix, Mercadona defén les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Cireres d'origen Espanya, en el lineal de MercadonaCireres d'origen Espanya, en el lineal de Mercadona.