Inici de campanya ceba nacional en Mercadona

Mercadona preveu comprar 85.000 tones de cebes d'origen nacional per a la campanya de 2020, un 6 % més que en 2019

18 de juny de 2020
  • En la seua aposta per la fruita i verdura de proximitat, la companyia aposta per les cebes cultivades a Andalusia, la Regió de Múrcia, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, les Illes Balears, la Comunitat Valenciana, Navarra, Galícia i Canàries, per a la campanya que va de maig a març aproximadament.
  • La companyia va comprar aproximadament 80.000 tones de cebes en 2019.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i, concretament, per la fruita i verdura de proximitat, provoca que la companyia tinga previst comprar aproximadament 85.000 tones de cebes d'origen nacional per a la campanya de 2020, que va de maig a març aproximadament. Es tracta d'un 6 % més que en 2019, quan la companyia en va comprar aproximadament 80.000 tones. 

La companyia col·labora durant tot l'any amb 20 proveïdors locals com Tara, Duart Blay, Marchite, Agorreta, Constantino, Corell, Navarro Darder, Cladera, Cebolllas Consuay o Allium Zona, que tenen els camps a Andalusia, la Regió de Múrcia, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Illes Balears, la Comunitat Valenciana, Navarra, Galícia i Canàries.

Compromesos amb els productes d'origen nacional

L'any 2019, les compres de Mercadona a Espanya van aconseguir un valor superior als 19.970 milions d'euros. Gràcies als acords comercials de la companyia amb el sector primari, Mercadona col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders. A més, la companyia dona suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació "Fruites i verdures de temporada".

Així mateix, Mercadona defén les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Cebes disponibles en la secció Fruita i Verdura de MercadonaCebes disponibles en la secció Fruita i Verdura de Mercadona.

Cebes de Mercadona al campCebes de Mercadona al camp.

Logo EActiVat